På denne hjemmeside sælges varer,
der indeholder alkohol og dermed er omfattet af regler om mindstealder for køb.

Bekræft venligst din alder for at fortsætte.

Besøg Taastrup Ny Vinhandel på FacebookTilbage til forsiden
Jul 2018 Øl- & vin smagekasser Vine Åbningstider & Parkering Vingaver sendes Øl & cider Erhverv Arrangementer Købmandskurve Gavekort Spiritus Portvine Chokolade & delikatesser Te Kaffe & Routin 1883 Syrup Vintilbehør Lakrids, marshmallows & vingummi Cigarer Frederiksdal Kirsebærvin Høje Taastrup Vinen
 
Spiritus

Vi kan byde på et endnu større udvalg end hjemmesiden pt. byder på. Fandt du ikke det du søgte? så ring på telefon 43998700 eller send en mail.
Har du set
Ny bog om Whisky på dansk. ?
Ny bog om Whisky på dansk.Ny dansk bog, som går tæt på den skotske whiskyindustri. Bogen henvender sig til begynderen, men også til lidt mere rutinerede whiskyfan Bogens titel er ”Skotsk Whisky – uden farve, uden filter” og er primært tænkt som en lille faglig appetitvækker til whiskyfans, som savner et hurtigt fagligt overblik over whiskybranchen og branchens spillere. Imidlertid indeholder bogen også lidt spændende nyt og udfordrende stof til whiskynørderne. Med bogen ønsker forfatterne at give et nuanceret billede af den skotske whiskyverden anno 2016. Bag destilleriernes pittoreske facader foregår der mangt og meget, som den almindelige forbruger ikke nødvendigvis får at vide. Den fulde sandhed kommer muligvis aldrig for dagen, men i årenes løb er de to forfattere, som begge er engageret i whiskybranchen, stødt på en hel del spændende historier, som de nu vil dele med alle danske whiskyfans. I borgen kombineres det beskrivende faglige stof med nogle portrætter og interviews med nogle af branchens spændende personligheder, som igennem mange år har bidraget med mangen en god dram, og som ikke er blege for at sige deres mening.
Læs mere her
pr.stk. DKK 299.00
Bestil:stk.
 
Taastrup Hovedgade 74 - 2630 Taastrup - Telefon 43 99 87 00 - Fax 43 99 31 13 - Email: info@tnv-vin.dk
CVR-nr. 26383463 - Persondata politik