På denne hjemmeside sælges varer,
der indeholder alkohol og dermed er omfattet af regler om mindstealder for køb.

Bekræft venligst din alder for at fortsætte.

Besøg Taastrup Ny Vinhandel på FacebookTilbage til forsiden
Påskeæg 2018 Øl- & vin smagekasser Vine Åbningstider & Parkering Vingaver sendes Øl & cider Erhverv Arrangementer Købmandskurve Gavekort Spiritus Portvine Chokolade & delikatesser Te Kaffe & Routin 1883 Syrup Vintilbehør Lakrids, marshmallows & vingummi Cigarer Frederiksdal Kirsebærvin Høje Taastrup Vinen
 
Vine

Vi har nok Vestegnens største udvalg i vin. Vi er pt. ved at opbygge vores hjemmeside og vi kan byde på et endnu større udvalg end hjemmesiden pt. byder på. Fandt du ikke det du søgte? så ring på telefon 43998700 eller send en mail.
Har du set
Woodhaven Zinfandel 2013 ?
Woodhaven Zinfandel 2013Woodhaven produceres af familien Indelicato der i mere end 80 år dyrket vin i Californien. Familien stammer oprindeligt fra Italien og er højt respekteret i den amerikanske vinbranche. Druerne til denne vin kommer fra udvalgte vinmarker i det nordlige Californien. Den frugtbare jord, de varme dage og kølige nætter gør at druerne modnes med en intens smag, der ikke kan gøres efter andre steder i verden. Druerne plukkes i de kølige morgen timer for at bevare frugten og den optimale modenhed. Har gæret med skindkontakt i en længere periode for at opnå fuld farve- og smagsudvinding. Moden Zinfandel med rig aroma af blommer og sorte kirsebær. Dyb granatrød farve, med smag af hindbær og brombær samt strejf af krydderi. Koncentreret vin med fremragende balance og bløde tanniner. Den lette fadsmag komplimenterer flot vinens vidunderlige frugt. Den perfekte ledsager til grillede steaks, pizza, pasta og retter med spicy sauce.
Læs mere her
pr.fl. 75 cl. DKK 95.00
NB! v/12 fl. 75 cl. kun DKK 79.00
Bestil:fl. 75 cl.
 
Taastrup Hovedgade 74 - 2630 Taastrup - Telefon 43 99 87 00 - Fax 43 99 31 13 - Email: info@tnv-vin.dk
CVR-nr. 26383463 - Persondata politik