På denne hjemmeside sælges varer,
der indeholder alkohol og dermed er omfattet af regler om mindstealder for køb.

Bekræft venligst din alder for at fortsætte.

Besøg Taastrup Ny Vinhandel på FacebookTilbage til forsiden
Øl- & vin smagekasser Vine Åbningstider & Parkering Vingaver sendes Øl & cider Erhverv Arrangementer Købmandskurve Gavekort Spiritus Portvine Chokolade & delikatesser Te Kaffe & Routin 1883 Syrup Vintilbehør Lakrids, marshmallows & vingummi Cigarer Frederiksdal Kirsebærvin Høje Taastrup Vinen
 
Vingaver sendes

Vingaver sendes - over hele landet
Vi er eksperter i at sende vingaver. Vil du glæde venner, familie eller forretningsforbindelser med en vingave og har du ikke tid til at aflevere den personligt så overlad trygt opgaven til os. Vi sender over hele landet fra dag til dag. Ønsker de at vedlægge en personlig hilsen klarer vi selvfølgelig også det.
Her finder du eksempler på vingaver.
OBS! Priserne er incl. porto, emballage og moms.
Vingaver sendes - vælg mellem:

Vingave fransk
Vingave italiensk

Har du set
3 flasker Château Queyret-Pouillac Bordeaux Supérieur 2015. Incl. porto, emballage & kort ?
3 flasker Château Queyret-Pouillac Bordeaux Supérieur 2015. Incl. porto, emballage & kortChâteau Queyret-Pouillac ligger i kommunen Saint-Antoine-de-Queyret i Bordeaux-distriktet Entre-deux-Mers, 12 km sydøst for byen Castillon-la-Bataille. Entre-deux-Mers (mellem to have) har fået navn efter sin beliggenhed mellem de to store Bordeaux-floder, Dordogne og Garonne, som løber sammen i den tragtformede munding Gironde mod Atlanterhavet. Jordbundsforholdene i distriktet afslører, at området dels består af hævet havbund, dels af aflejringer fra floderne. Château Queyret-Pouillac har fået sit navn efter den korsridderorden, som i det 13. århundrede blev grundlagt i nærheden. Slottets jorder dækker et areal på 62 ha, hvoraf 48 ha er beplantet med røde druesorter, mens de resterende 14 ha er beplantet med Sauvignon Blanc, Sémillon og Muscadelle. Den ler- og kalkholdige jord er beplantet med følgende druesorter: 60% Merlot, 20% Cabernet-Sauvignon og 20% Cabernet-Franc. Vinen er lagret 12 måneder på 225 liters egetræsfade. Vinen har en smuk rød farve med violette reflekser. Duften er kompleks og fyldig med et væld af røde bær og krydderier. I smagen mødes man af noter af jordbær, hindbær og lidt blåbær samt fine strøg af vanilje, krydderier og lidt sort peber. En velbalanceret og fyldig vin der er et godt eksempel på klassisk Bordeaux. Serveringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen er et helt perfekt valg til et rødt oksekød, sammenkogte retter eller gode modne oste.
Læs mere her
pr.stk. DKK 395.00
Bestil:stk.
 
Taastrup Hovedgade 74 - 2630 Taastrup - Telefon 43 99 87 00 - Fax 43 99 31 13 - Email: info@tnv-vin.dk
CVR-nr. 26383463 - Persondata politik