På denne hjemmeside sælges varer,
der indeholder alkohol og dermed er omfattet af regler om mindstealder for køb.

Bekræft venligst din alder for at fortsætte.

Besøg Taastrup Ny Vinhandel på FacebookTilbage til forsiden
Øl- & vin smagekasser Vine Åbningstider & Parkering Vingaver sendes Øl & cider Erhverv Arrangementer Købmandskurve Gavekort Spiritus Portvine Chokolade & delikatesser Te Kaffe & Routin 1883 Syrup Vintilbehør Lakrids, marshmallows & vingummi Cigarer Frederiksdal Kirsebærvin Høje Taastrup Vinen
 
Rooibush Te

Rooibush er egentlig hollandsk og betyder rød busk. Rooibush stammer nemlig ikke fra tebusken, hvor vi kender den almindelige sorte te fra. Derimod stammer bladene fra en busk, der gror i det allersydligste Afrika - tæt ved Kap det Gode Håb.

Rooibush er af natur et træ, men for at det er nemmere at plukke af den, er træet i tidens løb "blevet til" en busk - og der er mange Rooibush-plantager i Syd Afrika. De nærmest nålespidse små kviste bliver plukket et par gange om året - og det er fremstillingsprocessen herefter, der frembringer den meget aromatiske og næsten sødlige smag.

Rooibush-bladene bliver i fremstillingsprocessen fermenteret. Nogenlunde på samme måde som den sorte te. Dog er denne proces så videnskablig, at den på ingen måde kan sammenlignes uden videre.

Fermenteringen er en naturlig proces, der sætter en kemisk reaktion i gang. De egenskaber, som Rooibush siges at have udvikles her. Det samme gør den pragtfulde smag, aroma og rubinrøde farve.

Der er blevet skrevet en del om Rooibush te og dens gode indvirkning på menneskets sundhed og velbefindende. Det siges at Rooibush te bl.a. indeholder et hav af mineraler, antioxidanter, æteriske olier, kalcium, magnesium og jern. Alt sammen godt for kroppen - og der er absolut ingen bivirkninger ved denne te. Man kan med andre ord ikke drikke for meget af den!

Rooibush te indeholder ingen koffein - og ingen garvesyre. Derfor kan den med god samvittighed serveres for børn og drikkes både tidlig og sent!
Sortiment:
Rooibush Te
Ren sydafrikansk rooibush te, rødt fintsnittet ”blad”. Vanilleagtig smag.
Vis vare
pr.100 gr. DKK 32.00
Ingredienser: Sydafrikansk rooibush te, og creamaroma. Smag af vanille og cream.
Vis vare
pr.100 gr. DKK 32.00
Ingredienser: Sydafrikansk rooibush te, lemongrass og citronolie. Frisk syrlig smag afstemt med vanille.
Vis vare
pr.100 gr. DKK 32.00
pr.100 gr. DKK 34.00

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.
 
Taastrup Hovedgade 74 - 2630 Taastrup - Telefon 43 99 87 00 - Fax 43 99 31 13 - Email: info@tnv-vin.dk
CVR-nr. 26383463 - Persondata politik