På denne hjemmeside sælges varer,
der indeholder alkohol og dermed er omfattet af regler om mindstealder for køb.

Bekræft venligst din alder for at fortsætte.

Besøg Taastrup Ny Vinhandel på FacebookTilbage til forsiden
Øl- & vin smagekasser Vine Åbningstider & Parkering Vingaver sendes Øl & cider Erhverv Arrangementer Købmandskurve Gavekort Spiritus Portvine Chokolade & delikatesser Te Kaffe & Routin 1883 Syrup Vintilbehør Lakrids, marshmallows & vingummi Cigarer Frederiksdal Kirsebærvin Høje Taastrup Vinen
 
Bodega Santa Cruz Rosé

Denne Rosé holder kun 8% alk. og har dermed en naturlig sødme. Vinen er fremstillet på druen Shiraz. Mosten har minimal skinkontakt hvorved man opnår en flot lyserød farve. Vinen gæres kun til man har opnået en alkohol procent på 8 og man bevarer dermed en lille mængde restsukker der giver vinen en behagelig sødme. Duften er frisk, frugtet og bæragtig. Smagen er behagelig mild med toner af især lyse skovbær. En herlig aperitif og til lyse desserter med masser af frugt.
Bodega Santa Cruz repræsenterer den nye generation af spanske vine på fornemste vis. Santa Cruz er et kooperativ der for mange år siden valgte at satse på kvalitet frem for kvantitet. Almansa DO ligger i provinsen Albacete, i det sydøstlige hjørne af Spanien, og er mest kendt for kraftige rødvine. På trods af sin nærhed til Middelhavet er klimaet kontinentalt, med høje temperaturer i hele vækstsæsonen. Havets nærhed, samt det forhold at de fleste vinmarker ligger i omkr. 750 m højde, mindsker dog varmen noget.

Pris: DKK 79.00 pr.fl. 75 cl.

NB! pris v/1 fl. 75 cl. kun
DKK 70.00 pr. fl. 75 cl.
Bestil:fl. 75 cl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

Vis alle varer:
Spanien
 
Taastrup Hovedgade 74 - 2630 Taastrup - Telefon 43 99 87 00 - Fax 43 99 31 13 - Email: info@tnv-vin.dk
CVR-nr. 26383463 - Persondata politik