På denne hjemmeside sælges varer,
der indeholder alkohol og dermed er omfattet af regler om mindstealder for køb.

Bekræft venligst din alder for at fortsætte.

Besøg Taastrup Ny Vinhandel på FacebookTilbage til forsiden
Øl- & vin smagekasser Vine Åbningstider & Parkering Vingaver sendes Øl & cider Erhverv Arrangementer Købmandskurve Gavekort Spiritus Portvine Chokolade & delikatesser Te Kaffe & Routin 1883 Syrup Vintilbehør Lakrids, marshmallows & vingummi Cigarer Frederiksdal Kirsebærvin Høje Taastrup Vinen
 
Louiset Vin de Pay's 2018

Sydfrankrig er et af de steder i verden, hvor udviklingen går hurtigst. Her øges kvaliteterne konstant, uden at det går ud over vinenes ”Good Value”. Druerne dyrkes i bakkerne ved Terrasses du Larzac i vinområdet Mont Baudile. Jordbunden består af ler og limsten og er meget stenet. Om sommeren er der varmt og tørt og høstudbyttet holdes naturligt lavt. Et konstant fokus i vinmarken sikrer modne sunde druer af høj kvalitet. Druerne høstes og vinificeres seperat hvorefter vinen blendes til den ønskede kvalitet og smag. Indbegrebet at sydfransk sol og sommer på flaske.
Fremstillet af druerne Grenache, Syrah, Carignan og Cinsault som giver en frisk og harmonisk smag med flot længde. Det er en rigtig dejlig og fyldig vin med fine bærnoter i duften og med en lækker, frisk og sommerlig smag med god frugt og en lang og fyldig eftersmag. Nyd et glas af vinen afkølet på terrassen eller som ledsager til god sommermad.

Pris: DKK 69.00 pr.fl. 75 cl.

NB! pris v/6 fl. 75 cl. kun
DKK 60.00 pr. fl. 75 cl.
Bestil:fl. 75 cl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

Vis alle varer:
Frankrig
 
Taastrup Hovedgade 74 - 2630 Taastrup - Telefon 43 99 87 00 - Fax 43 99 31 13 - Email: info@tnv-vin.dk
CVR-nr. 26383463 - Persondata politik