På denne hjemmeside sælges varer,
der indeholder alkohol og dermed er omfattet af regler om mindstealder for køb.

Bekræft venligst din alder for at fortsætte.

Besøg Taastrup Ny Vinhandel på FacebookTilbage til forsiden
Jul 2018 Øl- & vin smagekasser Vine Åbningstider & Parkering Vingaver sendes Øl & cider Erhverv Arrangementer Købmandskurve Gavekort Spiritus Portvine Chokolade & delikatesser Te Kaffe & Routin 1883 Syrup Vintilbehør Lakrids, marshmallows & vingummi Cigarer Frederiksdal Kirsebærvin Høje Taastrup Vinen
 
Marchesi di Barolo "Zagara" Moscato d´Asti

Smagekommentar:
Fantastisk aromatisk, druesmagende vin som med sin perlende friske og sødmefulde smag, understøttet af et lavt alkoholindhold, er yderst velegnet til at drikke i „utide”.
Serveringsforslag:
Apéritif – Indledningen på en god middag
Desserter - meget søde – Chokolademousse, isdesserter
Desserter - svagt søde – Ostekage, frugttærter
Frugt og nødder –
Vinification:
Der lægges især vægt på at fremme druens herlige aromaer og friskhed, ligesom en del af kulsyren bevares for at skabe den herlige mousse. Allerede ved 5,5% alkohol standses gæringen, idet målet er at bibeholde en del af det naturlige druesukker fra bærrene.
Har du prøvet en Zagara Sun Rise? Smagen af sommer, vildt lækker, kun 5,5% alkohol og meget nem at lave!
- Fyld et stort glas med isterninger og Zagara Moscato.
- Pynt med lime og mynte.

Pris: DKK 120.00 pr.fl. 75 cl.

NB! pris v/6 fl. 75 cl. kun
DKK 95.00 pr. fl. 75 cl.
Bestil:fl. 75 cl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

Vis alle varer:
Italien

Producenten:
Cantine Dei Marchesi Di Barolo S.R.L. Cantine Dei Marchesi Di Barolo S.R.L.

Indtil midten af 1800-tallet var alle Barolovine søde, og først efter en fransk ønologs indflydelse ændrede man stilen til tør rødvin. Marchesi di Barolo leverede til det hedengangne italienske kongehus og har en stor plads i Baroloområdets historie, - ikke mindst som grundlægger af moderne Barolo. Efter en tid, hvor man havde hvilet godt og grundigt på laurbærrene, tog man den seriøse tråd op igen i 1995.
Siden 1995 har man, for at højne kvaliteten, valgt at sætte det totale udbytte ned fra tre millioner flasker til 1,3 millioner, – og for topvinen Barolo Cannubi er udbyttet helt nede på én flaske pr. vinstok!
Huset har frem til 2007 været ledet af Piero Scarzello, Ernesto Abbona og Paolo Abbona, henholdsvis præsident, administrerende direktør og eksportdirektør. Sammen har dette trekløver lavet de bedste vine, Marchesi di Barolo nogensinde har produceret. Paolo Abbona har dog solgt sin andel, men firmaets fortsatte beståen og søgen efter det ultimative er dog sikret, idet de to øvrige ledere vil fortsætte driften af Marchesi di Barolo som hidtil. Marchesi di Barolo ejer 40 ha i selve Barolo, hvilket svarer til 16% af samtlige Barolos vinmarker. Til fadlagringen anvendes både franske og slovenske fade, og om de skal være nye eller gamle afgøres helt af, hvor koncentreret den most er, man har høstet.
Nøgleordet er balance i vinene og den rigtige tid i kælderen.
Specielt fremhæves må top-Barberaen, ”Paiagal”, som rutinemæssigt slår langt dyrere vine i blindsmagninger. En oplevelse ud over det sædvanlige, men produktionen er desværre stærkt begrænset.
 
Taastrup Hovedgade 74 - 2630 Taastrup - Telefon 43 99 87 00 - Fax 43 99 31 13 - Email: info@tnv-vin.dk
CVR-nr. 26383463 - Persondata politik