På denne hjemmeside sælges varer,
der indeholder alkohol og dermed er omfattet af regler om mindstealder for køb.

Bekræft venligst din alder for at fortsætte.

Besøg Taastrup Ny Vinhandel på FacebookTilbage til forsiden
Øl- & vin smagekasser Vine Åbningstider & Parkering Vingaver sendes Øl & cider Erhverv Arrangementer Købmandskurve Gavekort Spiritus Portvine Chokolade & delikatesser Te Kaffe & Routin 1883 Syrup Vintilbehør Lakrids, marshmallows & vingummi Cigarer Frederiksdal Kirsebærvin Høje Taastrup Vinen
 
Val d'Oca Extra Dry Millesimato 2016

Extra Dry betyder, når vi snakker mousserende vin, moderat tør og et restsukker indhold på omkring 15 gram. Det giver en frugtrig og mere mild smag.
Vinen er produceret af 100% Glera-druer og er produceret på Charmat-metoden, hvor anden-gæringen foregår i en lukket tryktank. Det er en flot mousserende vin med lys strågul farve og fine og vedvarende bobler. Elegant og frugtig duft af vilde blomster med en frisk og saftig frugtsmag og moderat syreindhold.
Denne Prosecco kommer fra prisvindende Val d’Oca, der er beliggende ved foden af Venetos alper. Firmaet blev grundlagt i 1952 af en håndfuld vinproducenter, som havde en stærk tro på fordelene ved et samarbejde. Siden da er firmaet vokset, og i dag består kooperativet af omkring 600 producenter.

Pris: DKK 99.00 pr.fl. 75 cl.
Bestil:fl. 75 cl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

Vis alle varer:
Italien
 
Taastrup Hovedgade 74 - 2630 Taastrup - Telefon 43 99 87 00 - Fax 43 99 31 13 - Email: info@tnv-vin.dk
CVR-nr. 26383463 - Persondata politik