På denne hjemmeside sælges varer,
der indeholder alkohol og dermed er omfattet af regler om mindstealder for køb.

Bekræft venligst din alder for at fortsætte.

Besøg Taastrup Ny Vinhandel på FacebookTilbage til forsiden
Jul 2018 Øl- & vin smagekasser Vine Åbningstider & Parkering Vingaver sendes Øl & cider Erhverv Arrangementer Købmandskurve Gavekort Spiritus Portvine Chokolade & delikatesser Te Kaffe & Routin 1883 Syrup Vintilbehør Lakrids, marshmallows & vingummi Cigarer Frederiksdal Kirsebærvin Høje Taastrup Vinen
 
David Sterza Ripasso Classico Superiore 2016

David Sterzas vineri er beliggende i den lille by Casterna,ved foden af Lessini bjergene. Vineriet er etableret i 1998, men Sterza familien har dyrket vin i flere generationer, men solgt deres druer til andre
producenter i området.
Da David Sterza overtog familiens marker på 5 hektar, kontaktet han sin fætter Paolo Mascanzoni, som er en rigtig god vinmager. Paolo Mascanzoni er til daglig chef for produktionen hos den kendte Amarone
producent Allegrini. De besluttet at de selv ville lave deres egne vine. Deres filosofi er at de kun vil bruge det bedste udstyr til at producerer vin på. Deres vine er meget moderne i stilen, da der kun lagres på 225 liters barrique.
David Sterza tager sig af arbejder i marken , mens det er Paolo Mascanzoni der tager sig af arbejdet i kælderen. Vinen produceres af Corvina, Corvinone & Rondinella og vinstokkenes alder er mellem 15 - 30 år gamle. Den færdige vin lagres 10 måneder på barrique.
Vinens farve er rubinrød og duften intens og frugtagtig med noter af kirsebær og vanille. Smagen er elegant og intens med frugtagtige toner. Fuldt udbytte opnås ved at ilte vinen et par timer på karaffel. Find i mellemtiden de bedste og største glas frem og server vinen ved ca. 18 grader til kraftige kødretter.

Pris: DKK 149.00 pr.fl. 75 cl.
Bestil:fl. 75 cl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

Vis alle varer:
Veneto

David Sterza

David Sterzas vineri er beliggende i den lille by Casterna,ved foden af Lessini bjergene. Vineriet er etableret i 1998, men Sterza familien har dyrket vin i flere generationer, men solgt deres druer til andre producenter i området. Da David Sterza overtog familiens marker på 5 hektar, kontaktet han sin fætter Paolo Mascanzoni, som er en af de bedste vinmager i Valpolicella vinområdet. De besluttet at de selv ville lave deres egne vine.
Deres filisofi er at de kun vil bruge det bedste udstyr til at producerer vin på. Deres vine er meget modernet i stilen, da der kun lagres på 225 liters barrique. David Sterza tager sig af arbejder i marken , mens det er Paolo Mascanzoni der tager sig af arbejdet i kælderen. Vinstokkene er fra 15 - 30 år gamle.
 
Taastrup Hovedgade 74 - 2630 Taastrup - Telefon 43 99 87 00 - Fax 43 99 31 13 - Email: info@tnv-vin.dk
CVR-nr. 26383463 - Persondata politik