På denne hjemmeside sælges varer,
der indeholder alkohol og dermed er omfattet af regler om mindstealder for køb.

Bekræft venligst din alder for at fortsætte.

Besøg Taastrup Ny Vinhandel på FacebookTilbage til forsiden
Jul 2018 Øl- & vin smagekasser Vine Åbningstider & Parkering Vingaver sendes Øl & cider Erhverv Arrangementer Købmandskurve Gavekort Spiritus Portvine Chokolade & delikatesser Te Kaffe & Routin 1883 Syrup Vintilbehør Lakrids, marshmallows & vingummi Cigarer Frederiksdal Kirsebærvin Høje Taastrup Vinen
 
Nardelli Appassimento 2015

Vinens historie i Puglia (Apulien) – Italiens hæl – fortaber sig i oldtiden, og i alle perioder har der været beretninger om de besværlige forhold, området bød for vindyrkningen. Ser man på landskabet, så foranlediges man til at tro, at man nærmest mere befinder sig i Nordafrika end i Italien. Jorden er rødlig og stenholdig på overfladen, og kaktus blander sig i landskabet med buske og små forkrøblede træer. Ørkenagtig nattekulde og pludselige storme, hvor den varme luft møder adriatisk kulde, forstærker det indtryk. Hemmeligheden bag den usædvanlige kvalitet, nogle vinejendomme opnår, ligger dels i undergrunden, som i dybere lag består af kalk, der sikrer god vandreserve i dybden. Vinstokke kan skyde rødder helt ned til 40 meter for at hente vand, og selv i meget tætte kalkformationer udnytter de alle sprækker til at hente deres næring. Samtidig er de kølige vinde fra Adriaterhavet og de kølige nætter med til at forlænge modningsfasen for druerne, noget som man fra mange andre varme distrikter (Australien og Chile) ved fremmer frugtkarakter og aroma i vinene. Derfor er de bedste vine fra Puglia ikke bare kraftige og alkoholrige men også, delikate og meget aromatiske. Jordbunden i området består hovedsageligt af "terra rossa", et rødtsand-, sten og kalkholdig jord med spor af jern, som giver jorden dens røde farve. Denne type jord er perfekt til druerne Primitivo og Negroamaro.
Nardelli er produceret på druer fra det sydlige Italien, nemlig fra Puglien på Italiens hæl. Vinen fremstår med en dybrød ja, næsten sort farve. Appassimento metoden, hvor druerne tørres vinteren over, øger vinens koncentration, rigdom og alkohol (14%). Metoden har givet vinen en righoldig og intens aroma smagen er koncentreret og fyldig. Et prisvenligt alternativ til Amarone eller Rippasso fra Veneto. Fed, koncentreret og charmerende italiener!
Serveringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen er velegner til krydrede kødretter og grillretter som BBQ sparer ribs.


Pris: DKK 79.00 pr.fl. 75 cl.

NB! pris v/6 fl. 75 cl. kun
DKK 70.00 pr. fl. 75 cl.
Bestil:fl. 75 cl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

Vis alle varer:
Apulien (Puglia)
 
Taastrup Hovedgade 74 - 2630 Taastrup - Telefon 43 99 87 00 - Fax 43 99 31 13 - Email: info@tnv-vin.dk
CVR-nr. 26383463 - Persondata politik