På denne hjemmeside sælges varer,
der indeholder alkohol og dermed er omfattet af regler om mindstealder for køb.

Bekræft venligst din alder for at fortsætte.

Besøg Taastrup Ny Vinhandel på FacebookTilbage til forsiden
Øl- & vin smagekasser Vine Åbningstider & Parkering Vingaver sendes Øl & cider Erhverv Arrangementer Købmandskurve Gavekort Spiritus Portvine Chokolade & delikatesser Te Kaffe & Routin 1883 Syrup Vintilbehør Lakrids, marshmallows & vingummi Cigarer Frederiksdal Kirsebærvin Høje Taastrup Vinen
 
Cantine Lenotti Amarone della Valpolicella 2009/10/11

Lenottis vingård ligger i udkanten af byen Bardolino lige ved Gardasøens bred i umiddelbar nærhed af de smukke bakker, omringet af vinmarker og oliventræer. Det er netop Gardasøen, som giver området sit ganske særprægede mikroklima, som nærmest er perfekt til vindyrkning. Kældrene er bygget i fuld harmoni med det smukke landskab, og er udstyrede med meget moderne vinificerings- og aftapningsfaciliteter. Men skabelsen af gode vine starter allerede på vinmarkerne, og derfor bruger Lenotti meget tid på dyrkningen og udvælgelsen af vinstokkene. Druerne er høstet separat i de forskellige produktionsområder og hver parcel bliver vinificeret for sig. Det sidste er ikke bare et tilfældigt markedsføringsnummer men et helt klart valg for om udvikle hvert område, hver parcel eller druekarakter så meget som muligt.
Amarone Classico fra Lenotti er lavet på områdets klassiske druer Corvina, (som nemt angribes af den ædle råddenskab) samt Rondinella og Molinara, høstet på firmaets parceller i Negrar, Valgatara og Fumane. Dyb, rubinrød farve og en meget eterisk og eksotisk duft. Smagen er fyldig, varm og velouragtig, med en god frugtkoncentration og charmerende friskhed til sidst, som flot fremhæver træ karakteren. Prøv den til okse- og kalvesteg, til retter med vildt eller til modne oste. Server den ved ca. 18 grader og husk at åbne flasken ca. 1 time før serveringen.
Kan under ideelle forhold gemmes op til 10 år fra høst.

Pris: DKK 299.00 pr.fl. 75 cl.
Bestil:fl. 75 cl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

Vis alle varer:
Veneto
 
Taastrup Hovedgade 74 - 2630 Taastrup - Telefon 43 99 87 00 - Fax 43 99 31 13 - Email: info@tnv-vin.dk
CVR-nr. 26383463 - Persondata politik