På denne hjemmeside sælges varer,
der indeholder alkohol og dermed er omfattet af regler om mindstealder for køb.

Bekræft venligst din alder for at fortsætte.

Besøg Taastrup Ny Vinhandel på FacebookTilbage til forsiden
Jul 2018 Øl- & vin smagekasser Vine Åbningstider & Parkering Vingaver sendes Øl & cider Erhverv Arrangementer Købmandskurve Gavekort Spiritus Portvine Chokolade & delikatesser Te Kaffe & Routin 1883 Syrup Vintilbehør Lakrids, marshmallows & vingummi Cigarer Frederiksdal Kirsebærvin Høje Taastrup Vinen
 
Woodhaven Chardonnay 2015

Woodhaven produceres af familien Indelicato der i mere end 80 år dyrket vin i Californien. Familien stammer oprindeligt fra Italien og er højt respekteret i den amerikanske vinbranche. Druerne til denne vin kommer fra udvalgte vinmarker i det nordlige Californien. Den frugtbare jord, de varme dage og kølige nætter gør at druerne modnes med en intens smag, der ikke kan gøres efter andre steder i verden. Druerne plukkes i de kølige morgen timer for at bevare frugten og den optimale modenhed.
Denne Chardonnay er en forrygende vin karakteriseret ved sin aroma af modne pærer og æbler samt et strejf af fad. Den giver en cremet og sødmefuld fornemmelse i munden, hvilket er resultatet af fadlagringen. Den har en virkelig god balance mellem frugt og fad og er drikkevenlig lige fra den er tappet. Den perfekte fisk, fjerkræ og lyst kød.

Pris: DKK 85.00 pr.fl. 75 cl.
Bestil:fl. 75 cl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

Vis alle varer:
Californien
 
Taastrup Hovedgade 74 - 2630 Taastrup - Telefon 43 99 87 00 - Fax 43 99 31 13 - Email: info@tnv-vin.dk
CVR-nr. 26383463 - Persondata politik