På denne hjemmeside sælges varer,
der indeholder alkohol og dermed er omfattet af regler om mindstealder for køb.

Bekræft venligst din alder for at fortsætte.

Besøg Taastrup Ny Vinhandel på FacebookTilbage til forsiden
Jul 2018 Øl- & vin smagekasser Vine Åbningstider & Parkering Vingaver sendes Øl & cider Erhverv Arrangementer Købmandskurve Gavekort Spiritus Portvine Chokolade & delikatesser Te Kaffe & Routin 1883 Syrup Vintilbehør Lakrids, marshmallows & vingummi Cigarer Frederiksdal Kirsebærvin Høje Taastrup Vinen
 
30 Mile Chardonnay

Josephine og John Quarisa’s arbejde på deres vingård kan udtrykkes meget kort ” Passion is everything”. Dette mantra gennemsyrer alt i det daglige arbejde, og man har kun ét fokus, at tilstræbe at kvaliteten er i top, og at vinene samtidig er tilgængelige, ligefremme og fulde af karakter.
I de forgangne næsten 25 år er John til stadighed blevet anerkendt for sine talenter, og har b.la. opnået de højeste australske udmærkelser for sine præstationer.
I dag leder han produktionen på Quarisa og dermed arbejdet på at videreudvikle vingården, foruden at fungere som konsulent og dommer i vinkonkurrencer.
Quarisas vine har modtaget anerkendelse hos vinanmeldere, og de har opnået fornemme placeringer i nationale og internationale konkurrencer.

Pris: DKK 79.00 pr.fl. 75 cl.

NB! pris v/6 fl. 75 cl. kun
DKK 65.00 pr. fl. 75 cl.
Bestil:fl. 75 cl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

 
Taastrup Hovedgade 74 - 2630 Taastrup - Telefon 43 99 87 00 - Fax 43 99 31 13 - Email: info@tnv-vin.dk
CVR-nr. 26383463 - Persondata politik