På denne hjemmeside sælges varer,
der indeholder alkohol og dermed er omfattet af regler om mindstealder for køb.

Bekræft venligst din alder for at fortsætte.

Besøg Taastrup Ny Vinhandel på FacebookTilbage til forsiden
Jul 2018 Øl- & vin smagekasser Vine Åbningstider & Parkering Vingaver sendes Øl & cider Erhverv Arrangementer Købmandskurve Gavekort Spiritus Portvine Chokolade & delikatesser Te Kaffe & Routin 1883 Syrup Vintilbehør Lakrids, marshmallows & vingummi Cigarer Frederiksdal Kirsebærvin Høje Taastrup Vinen
 
Grand Chalmet Saint-Saturnin Réserve 2015

Sydfrankrig er et af de steder i verden, hvor udviklingen går hurtigst. Her øges kvaliteterne konstant, uden at det går ud over vinenes ”Good Value”.
Druerne dyrkes i bakkerne i Saint-Saturnin ved Terrasses du Larzac. Jordenbunden er domineret af grus og ler og er dækket af større sten, der varmes op om dagen af den bagende sol og afgiver varme om natten til gavn for vinstokkene. Dét og et konstant fokus i vinmarken sikrer modne sunde druer af høj kvalitet. Druerne høstes og vinificeres seperat hvorefter vinen blendes til den ønskede kvalitet og smag.
Druesammensætningen er klassisk med en kombination af Carignan, Grenache Noir, Syrah, Cinsault og Mourvèdre, der efter vinifikationen lagres 6 måneder på egetræsfade. Vinen har en smuk rubinrød farve og duften byder på tørret frugt, diskret vanille og pebber. Smagen er velafbalanceret og koncentreret med bløde tanniner. Herlig ledsager til rustik mad fra grillen som f.eks. grillet okse og rodfrugter.

Pris: DKK 89.00 pr.fl. 75 cl.

NB! pris v/6 fl. 75 cl. kun
DKK 79.00 pr. fl. 75 cl.
Bestil:fl. 75 cl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

Vis alle varer:
Vin de Pay's / IGP
 
Taastrup Hovedgade 74 - 2630 Taastrup - Telefon 43 99 87 00 - Fax 43 99 31 13 - Email: info@tnv-vin.dk
CVR-nr. 26383463 - Persondata politik