På denne hjemmeside sælges varer,
der indeholder alkohol og dermed er omfattet af regler om mindstealder for køb.

Bekræft venligst din alder for at fortsætte.

Besøg Taastrup Ny Vinhandel på FacebookTilbage til forsiden
Øl- & vin smagekasser Vine Åbningstider & Parkering Vingaver sendes Øl & cider Erhverv Arrangementer Købmandskurve Gavekort Spiritus Portvine Chokolade & delikatesser Te Kaffe & Routin 1883 Syrup Vintilbehør Lakrids, marshmallows & vingummi Cigarer Frederiksdal Kirsebærvin Høje Taastrup Vinen
 
The Irishman Founder's Reserve Small Batch

En enestående sammensætning, der fremkommer ved at bruge 70% modnet single malt og 30% single pot still Irish whiskey. Denne whiskey fremelsker intense aromaer og en kompleksitet, der giver den sin klassiske og ekstra bløde smag. En kreation af grundlæggeren Bernard Walsh, deraf navnet Founders Reserve.Destilleret tre gange, for at give den rene fløjlsbløde smag. Herefter modnes denne blanding af malt- og single pot still whiskey til perfektion i ex-bourbon fade. Velduftende indtryk af grønne æbler og honning gør plads for de specielle pot still noter og sommerfrugter, fulgt af en dyb eftersmag, der rundes af med vanilje fra egetræet og sødmefuld flødekaramel.

Vi fortæller historien om en ubetinget succes Bernard og Rosemary Walsh skabte firmaet Hot Irishman Ltd i 1999 ved at tappe den perfekte opskrift til Irish Coffee på flaske. En færdiglavet Irish Coffee, der kun skulle tilsættes kogende vand. Inspirationen til dette produkt kom mens Rosemary bestyrede en skihytte i Frankrig. Efter hvert aftenmåltid bød hun sine gæster på en veltillavet Irish Coffee. At lave mellem 20 og 30 Irish Coffees per nat var nok sjovt, men det krævede en stor indsats. Derfor funderede Walsh parret over, om der mon ikke var en mere rationel måde,at tilberede vedvarende god Irish Coffee uden alt besværet med at starte forfra hver eneste gang. Det var her at Hot Irishman Ltd. så dagens lys. Bernard og Rosemary erhvervede ’Urglin Glebe’, langt inde i Carlow landskabet, som er hjertet af Irlands bygdyrknings område. Det var et pragtfuldt 1800-tals hus, der nærmede sig sine 200 år og nu kom til at blive hovedkvarteret for Hot Irishman Ltd. i de næste 10 år. The Irishman Irish Cream blev skabt i 2005, ikke blot for at konkurrere med de store Irish Cream brands, men ved at benytte de bedste ingredienser, sådan som de urgamle opskrifter forlangte det. Ved at kombinere den bedste fløde fra de irske mejerier med den fineste irske whiskey, med sine naturlige smagsnuancer af vanilje og karamel, bragte de os en irsk ejet og irsk produceret Irish Cream af højeste kvalitet - den ultimative luksus likør. Lanceringen af ’The Irishman 70’ og The Irishman Single Malt markerede den næste uforglemmelige periode. Det var kendetegnet for en epoke med stor vækst, idet The Irishman hurtigt fik fremgang over hele Europa og i USA. En begrænset udgave af The Irishman Cask Strength fulgte med sine kun 1200 flasker hurtigt op på det gode resultat. Det var den første tredobbelt destillerede Cask Strength Irish Whiskey, der blev udgivet i over et halvt århundrede. Det næste skridt var søsætningen af en 12 år gammel, hvor kun 714 flasker blev frigivet samme år. Grundet dette begrænsede antal kunne denne whiskey kun erhverves i Irland, og den blev hurtigt udsolgt. I den samme periode hyrede The Irishman ’The Futures Company’ fra London og New York, for at revidere firmaets produkter med henblik på yderligere udvikling. Et konsulentfirma blev også ansat, for at kreere et tidssvarende look for The Irishman - et som ville give publikum en fornemmelse af en tur på første klasse, for dermed at understrege topkvaliteten i deres produkter. Efter mange måneders arbejde havde The Irishman fået sig et helt nyt ansigt, uden dog at gå på kompromis med kvaliteten af denne prisbelønnede whiskey. I dag fordeler salget sig over 36 lande fordelt på 4 kontinenter. Historien om en ubetinget succes fortsætter . . . Lad dig overtale til at smage nogle af de unikke produkter fra The Irishman, og du vil forstå begejstringen.

Pris: DKK 375.00 pr.fl. 70 cl.
Bestil:fl. 70 cl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

Vis alle varer:
Irland
 
Taastrup Hovedgade 74 - 2630 Taastrup - Telefon 43 99 87 00 - Fax 43 99 31 13 - Email: info@tnv-vin.dk
CVR-nr. 26383463 - Persondata politik