På denne hjemmeside sælges varer,
der indeholder alkohol og dermed er omfattet af regler om mindstealder for køb.

Bekræft venligst din alder for at fortsætte.

Besøg Taastrup Ny Vinhandel på FacebookTilbage til forsiden
Jul 2018 Øl- & vin smagekasser Vine Åbningstider & Parkering Vingaver sendes Øl & cider Erhverv Arrangementer Købmandskurve Gavekort Spiritus Portvine Chokolade & delikatesser Te Kaffe & Routin 1883 Syrup Vintilbehør Lakrids, marshmallows & vingummi Cigarer Frederiksdal Kirsebærvin Høje Taastrup Vinen
 
Pichincha - 14 Years Old Finest Special PX Cask 40%

En virkelig spændende rom fra Ecuador. En mellemsød og meget lækker dram, der har fået hele 14 års fadlagring. Heraf et helt år på PX fade.
Man kan virkelig føle kvaliteten, når man står med flasken i hånden. Med en vægt på ikke mindre end 1,7 kg oser Pichincha af høj kvalitet.
Rommen har lagret i tolv år på amerikanske bourbonfade, og herefter i yderligere et år på PX fade, der virkelig har bidraget med fylde og sødme.
Farven er mørkebrun - næsten sort - efter et helt års afslutning på PX Sherryfade. Smagen er intens og blød som fløjl. Rommen har en fin balance mellem sødme og syre. I eftersmagen fornemmes toner af peber og mørk chokolade. En meget kompleks, elegant og moden rom.
Pichincha-serien der er opkaldt efter vulkanerne i Ecuador, er produceret eksklusivt til den italienske rom-grossist F&G, der er beliggende i Torino i Piemonte.

Pris: DKK 499.00 pr.fl. 70 cl.
Bestil:fl. 70 cl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

 
Taastrup Hovedgade 74 - 2630 Taastrup - Telefon 43 99 87 00 - Fax 43 99 31 13 - Email: info@tnv-vin.dk
CVR-nr. 26383463 - Persondata politik