På denne hjemmeside sælges varer,
der indeholder alkohol og dermed er omfattet af regler om mindstealder for køb.

Bekræft venligst din alder for at fortsætte.

Besøg Taastrup Ny Vinhandel på FacebookTilbage til forsiden
Øl- & vin smagekasser Vine Åbningstider & Parkering Vingaver sendes Øl & cider Erhverv Arrangementer Købmandskurve Gavekort Spiritus Portvine Chokolade & delikatesser Te Kaffe & Routin 1883 Syrup Vintilbehør Lakrids, marshmallows & vingummi Cigarer Frederiksdal Kirsebærvin Høje Taastrup Vinen
 
Salty Liquorice Syrup

Flydende lakridssirup skabt af rørsukker, salmiak, lakrids og en anelse anis. Giver is, desserter og søde frugter et ordentligt skud for boven. Kan også bruges i madlavning til marinader, dressinger og bagning. Eller over en lækker blåskimmelost – det er fantastisk. 300 g

Pris: DKK 60.00 pr.stk.
Bestil:stk.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

Vis alle varer:
Johan Bülow

Johan Bülow

I 2008 drog vi til England med en umulig drøm i bagagen. Vi ville ‘bygge’ verdens mindste lakridsfabrik. I Manchester fik vi hjælp. Her var erfaringen, her var viden, og her var know how fra 100-vis af små og store lakridsfabrikker.

Vi rejste ud for at finde de bedste råvarer – Italien, Afghanistan, Iran med mange flere. Og der blev snakket, talt, produceret, testet lakrids næsten døgnet rundt. Og det gør der stadigvæk.

Vores omhu og vores lyst til at levere kvalitet og oplevelser gør, at vi nogle gange arbejder lidt mere end otte timer om dagen for at kunne nå det hele på verdens mindste lakridsfabrik – for vi elsker lakrids.

 
Taastrup Hovedgade 74 - 2630 Taastrup - Telefon 43 99 87 00 - Fax 43 99 31 13 - Email: info@tnv-vin.dk
CVR-nr. 26383463 - Persondata politik