På denne hjemmeside sælges varer,
der indeholder alkohol og dermed er omfattet af regler om mindstealder for køb.

Bekræft venligst din alder for at fortsætte.

Besøg Taastrup Ny Vinhandel på FacebookTilbage til forsiden
Øl- & vin smagekasser Vine Åbningstider & Parkering Vingaver sendes Øl & cider Erhverv Arrangementer Købmandskurve Gavekort Spiritus Portvine Chokolade & delikatesser Te Kaffe & Routin 1883 Syrup Vintilbehør Lakrids, marshmallows & vingummi Cigarer Frederiksdal Kirsebærvin Høje Taastrup Vinen
 
Grand Noir 85%

70 gr. Kakaobønner fra Centralamerika, Afrika og Java, langvarigt forarbejdet, der resulterer i en meget intens chokolade med fyldig eftersmag. Chokoladen har dybde, der giver fornemmelse af nødder og træ.

Pris: DKK 39.00 pr.stk.
Bestil:stk.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

Vis alle varer:
Michel Cluizel, Paris

Michel Cluizel

Det er tredje generation af Cluizel-familien, der nu fremstiller den eksklusive Michel Cluizel chokolade på fabrikken i den lille by Damville i det sydlige Normandiet.

Marc og Marcelle Cluizel fremstillede deres første chokolade i hjemmet i Damville tilbage i 1947. Året efter startede Michel Cluizel sin karriere indenfor chokolade som lærling hos forældrene. Da aktiviteterne og produktionen optrappedes, flyttede virksomheden i 1971 til de i dag topmoderne bygninger lige udenfor byen, Damville.

I 1985 trådte Michel Cluizel´s to sønner Pierre og Marc ind i firmaet, og sammen med deres to søstre Sylvie og Catherine er de en del af de 130 ansatte, der i dag udgør det 100% familieejede Michel Cluizel. Det eneste af sin art i dag i Frankrig.

Michel Cluizel har igennem årene udvidet deres sortiment og lancerer til stadighed nye spændende produkter af aller-højeste kvalitet. Deres eksklusive chokolade forhandles i egne butikker i Paris og Tokyo samt i førende specialbutikker over hele verden.

I 1998 udvidede Michel Cluizel deres produktions- og lagerfaciliteter i Damville. Familievirksomheden kan i dag med et hypermoderne produktionsapparat, højteknologisk viden, sin historie, struktur, kompetence og ikke mindst passion for chokolade og kvalitet uden problemer videreføre familiens stolte franske chokoladetraditioner.

Kakaobønnerne ankommer til Damville i sække og opbevares omhyggeligt før de ristes og finmales under stor bevågenhed.

Michel Cluizel udpeger personligt de steder i verden hvorfra kakaobønnerne kommer, og de blandes nænsomt efter gamle opskrifter. Michel Cluizel fremstiller også chokolade med kun én sort fra én plantage – de såkaldte Grand Cru chokolader.

Michel Cluizel´s helt unikke sammensætning af kakaobønner og videnskabelige teknik resulterer i en chokolade med en uovertruffen balance, lang eftersmag, kontrolleret syrlighed og stort set ingen bitterhed.

Michel Cluizel fremstiller selv al chokoladefyld af samme høje kvalitet som selve chokoladen. Hemmeligheden ligger i de gamle opskrifter og nøje gennemtænkte fremstillingsmetoder.

Praliné: ristede mandler og/eller hasselnødder karamelliseret i rørsukker – malet mellem originale møllesten og æltet med hænderne

Gianduja: finthakket blanding af ristede hasselnødder og flødechokolade

Ganache: blanding af chokolade med fløde, smør eller mælk - kan være med alkohol eller anden smag

Krokant: ristede mandler karamelliseret i rørsukker

Mandelmasse: finthakkede mandler med rørsukker

Montélimar nougat: piskede æggehvider blandet med honning, sukker, mandler og pistacienødder

Karamel: blanding af sukker, smør og mælk

Alkohol: alkohol i sukkersirup. Alkohol hældes i en form og stivner, herefter krystalliserer sukkeret helt naturligt rundt om hvert enkelt stykke

Michel Cluizel anvender kun de allerbedste råvarer, som omhyggeligt udvælges, lagres og forarbejdes til den ultimative smagsoplevelse.

• Kakaobønner fra Syd- og Central Amerika, Caribien, Afrika og Indonesien
• Mandler fra Spanien
• Hasselnødder fra Italien
• Nødder fra Périgord og Dauphiné regionerne i Frankrig
• Pistacienødder fra Sicilien
• Kaffebønner fra Brasilien
• Appelsiner fra Spanien
• Kirsebær fra Rhônedalen
• Bourbon vanille

 
Taastrup Hovedgade 74 - 2630 Taastrup - Telefon 43 99 87 00 - Fax 43 99 31 13 - Email: info@tnv-vin.dk
CVR-nr. 26383463 - Persondata politik