På denne hjemmeside sælges varer,
der indeholder alkohol og dermed er omfattet af regler om mindstealder for køb.

Bekræft venligst din alder for at fortsætte.

Besøg Taastrup Ny Vinhandel på FacebookTilbage til forsiden
Øl- & vin smagekasser Vine Åbningstider & Parkering Vingaver sendes Øl & cider Erhverv Arrangementer Købmandskurve Gavekort Spiritus Portvine Chokolade & delikatesser Te Kaffe & Routin 1883 Syrup Vintilbehør Lakrids, marshmallows & vingummi Cigarer Frederiksdal Kirsebærvin Høje Taastrup Vinen
 
Jopen Northsea IPA

Jopen Northsea IPA 6,5 %
Dette er det hollandske svar på en amerikansk IPA. Jopen Northsea IPA (aka Mooie Nel) er en IPA med masser af amerikanske humle, som skaber bitterhed og har masser af frugtagtig toner. Dengang lange rejser ad søvejen var normen, blev IPA brygget ekstra stærk og tilsat ekstra humle, så øllet kunne drikkes i kolonierne. I det 17. århundrede bryggede Nederlandene sin egen version af IPA, eller ”duraebel scheepsbier (langtidsholdbar skibsøl)”, til det hollandske Østindien. IPA er vendt tilbage til Europa takket være den amerikanske craft beer revolution. Det er den hurtigst voksende form for øl i USA. Jopen Northsea IPA er vores hollandske bud på en moderne IPA; hver slurk af denne øl er en fornøjelse.

Pant DKK 1.00 pr.fl. 33 cl.

Pris: DKK 29.00 pr.fl. 33 cl.+ pant
Bestil:fl. 33 cl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.


Producenten:
Jopen

Jopen øl er et resultat af arbejdet i Stichting Haarlems Biergenootschap, som blev grundlagt i 1992. To opskrifter blev fundet i Haarlem Stadsarkiv, der blev brugt som fundament for 2 første øl. Den første var en opskrift fra 1407 og genskabelse af dette blev opkaldt Koyt. Navnet Jopen refererer til 112 liter øl tønder, som blev anvendt i tidligere tider til at transportere Haarlem øl.

Ved udgangen af ​​2005 blev det meddelt, at den gamle Jacobuskerk i Haarlem ville blive omdannet til et bryggeri. Siden november 2010, har "Jopenkerk '(Jopenchurch) åbnet sine døre i Raaks området, i centrum af Haarlem. Denne tidligere kirke er ikke kun hjemsted for Jopen bryggeriet, men også vært for en café og en restaurant .

 
Taastrup Hovedgade 74 - 2630 Taastrup - Telefon 43 99 87 00 - Fax 43 99 31 13 - Email: info@tnv-vin.dk
CVR-nr. 26383463 - Persondata politik