På denne hjemmeside sælges varer,
der indeholder alkohol og dermed er omfattet af regler om mindstealder for køb.

Bekræft venligst din alder for at fortsætte.

Besøg Taastrup Ny Vinhandel på FacebookTilbage til forsiden
Øl- & vin smagekasser Vine Åbningstider & Parkering Vingaver sendes Øl & cider Erhverv Arrangementer Købmandskurve Gavekort Spiritus Portvine Chokolade & delikatesser Te Kaffe & Routin 1883 Syrup Vintilbehør Lakrids, marshmallows & vingummi Cigarer Frederiksdal Kirsebærvin Høje Taastrup Vinen
 
Five AM Red Ale

Brewdog Five AM Red Ale 5,0 %
En robust rød ale humlet til randen og tilbage igen med nogle af Brewdogs foretrukne nordamerikanske humle og en rig, ristet base af specialmalte for smag og farve. Duften er fyldt med citrus og bæraromaer og smagen har en fed, harpiksholdig bitterhed som modpol til den brændte sukkersødme. Eftersmagen er ren og med frugtagtige noter. Dette er en lidt bitter udgave af den klassiske stil; denne røde ale tager det bedste fra den søde malt og den bitre humle og blander dem i perfekt harmoni.

Denne vare kan desværre ikke bestilles online p.t.

Vis alle varer:
Skotland, Brewdog
Skotland, Brewdog
Historien om BrewDog, er historien om Martin og James, der var kede af de industribryggede lagers og kedelige Ales der dominerede det britiske ølmarked. Derfor besluttede de, at den bedste måde at løse problemet på, var at brygge deres egen øl. Det førte til åbningen af BrewDog i april 2007. I en alder af bare 24 år lejede de en bygning i Fraserburgh, optog nogle skræmmende banklån, brugte alle pengene på rustfri stål og begyndte at producere nogle hardcore håndværks øl. De bryggede bittesmå batches, fyldte flasker i hånden og solgte øl på de lokale markeder og direkte fra bryggeriet.
Deres mission med BrewDog var, dengang som idag, er at gøre andre mennesker lige så begejstrede for håndbrygget øl, som de selv er.

Brewdog

 
Taastrup Hovedgade 74 - 2630 Taastrup - Telefon 43 99 87 00 - Fax 43 99 31 13 - Email: info@tnv-vin.dk
CVR-nr. 26383463 - Persondata politik