På denne hjemmeside sælges varer,
der indeholder alkohol og dermed er omfattet af regler om mindstealder for køb.

Bekræft venligst din alder for at fortsætte.

Besøg Taastrup Ny Vinhandel på FacebookTilbage til forsiden
Jul 2018 Øl- & vin smagekasser Vine Åbningstider & Parkering Vingaver sendes Øl & cider Erhverv Arrangementer Købmandskurve Gavekort Spiritus Portvine Chokolade & delikatesser Te Kaffe & Routin 1883 Syrup Vintilbehør Lakrids, marshmallows & vingummi Cigarer Frederiksdal Kirsebærvin Høje Taastrup Vinen
 
Merry Christmas. Alc. 6,3%

100% Saaz humle.
Merry Christmas er et godt alternativ til den noget stærkere Julebryg.
Smagen er lettere, og samspillet mellem det søde fra malten og det bitre
fra humlen gør den perfekt til julefrokosten eller en stille stund i juleræset.
Det tager mindst 75 dage at lave en Merry Christmas.

Pant DKK 3.00 pr.fl. 70 cl.

Pris: DKK 27.00 pr.fl. 70 cl.+ pant
Bestil:fl. 70 cl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

Vis alle varer:
Hancock, Skive

Hancock Bryggerierne Hancock Bryggerierne

Kvalitet frem for kvantitet.
Det er filosofien bag vore produkter. Bl.a. derfor brygger vi stadig efter de gamle metoder. Vore produkter er alle bryggede med den dybeste respekt for de naturlige processer der ligger til grund for ølbrygning. Derfor tilsætter vi ikke industrielt fremstillede enzymer m.v. for at hjælpe naturen på vej.

Til alle produkter anvendes udelukkende dansk produceret malt, ligesom verdens fineste og dyreste humle, den tjekkiske SAAZ, er den eneste humletype vi anvender. SAAZ er iøvrigt blandt ølkendere rundt om i verden altid et tydeligt tegn på godt øl.

Selv om det idag bliver mere og mere almindeligt at anvende overgær, samt at gære og lagre ved høj temperatur i kort tid, har vi valgt at fortsætte som hidtil.
Bortset fra hvidtøl, gærer vore produkter med undergær ved lav temperatur i lang tid, ligesom lagringen varer helt op til et år ved en temperatur lige over frysepunktet.

Den mængde øl der fremstilles i bryghuset er også den mængde der sidenhen tappes på flasker. Vi bruger ikke HGB (High Gravity Brewing), en metode hvor man brygger og lagrer en kraftig øl, for lige inden tapningen at tilsætte vand for at fortynde til den ønskede styrke og smag. Vi tilsætter ikke vand inden tapningen.

 
Taastrup Hovedgade 74 - 2630 Taastrup - Telefon 43 99 87 00 - Fax 43 99 31 13 - Email: info@tnv-vin.dk
CVR-nr. 26383463 - Persondata politik