På denne hjemmeside sælges varer,
der indeholder alkohol og dermed er omfattet af regler om mindstealder for køb.

Bekræft venligst din alder for at fortsætte.

Besøg Taastrup Ny Vinhandel på FacebookTilbage til forsiden
Øl- & vin smagekasser Vine Åbningstider & Parkering Vingaver sendes Øl & cider Erhverv Arrangementer Købmandskurve Gavekort Spiritus Portvine Chokolade & delikatesser Te Kaffe & Routin 1883 Syrup Vintilbehør Lakrids, marshmallows & vingummi Cigarer Frederiksdal Kirsebærvin Høje Taastrup Vinen
 
1000 ml. Irish Cream

Leveres uden pumpe. Kan tilkøbes her på siden.

Pris: DKK 119.00 pr.fl. 100 cl.
Bestil:fl. 100 cl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

Vis alle varer:
Kaffesirup

Routin

1883 Routin Sirup har gået sejrsgang i coffee shops verden over - også i kaffebarer i Danmark. Med 1883 Routin Sirupper kan jeres kunder selv kreere spændende kaffedrikke. Amaretto og Vanille er også fine til desserter.
Vi har valgt Routin som samarbejdspartner, da serien efter vores opfattelse er de ypperste frugt- og kaffesirupper. Kvaliteten er i top – Routin arbejder udfra et princippet ”all natural ingredients”. Drøj i brug. Smagen er den kraftigste på markedet, så man skal anvende mindre sirup for at opnå den ønskede smag. Opskrifter findes på bagsiden af etiketterne.
1883 Routin Sirup er efter vores opfattelse en af de ypperste kaffe- sirupper. Kvaliteten er i top – Routin arbejder udfra et princip ”all natural ingredients”. 1883 Routin er et produkt som er drøjt i brug, da smagen er den reneste og kraftigste på markedet.
Her er de varianter som bliver produceret i 250ml til disposition for dig som ønsker, at udforske en ny og spændendene verden af smagsfulde drikke med 1883 Routin sirup. God fornøjelse!
 
Taastrup Hovedgade 74 - 2630 Taastrup - Telefon 43 99 87 00 - Fax 43 99 31 13 - Email: info@tnv-vin.dk
CVR-nr. 26383463 - Persondata politik