På denne hjemmeside sælges varer,
der indeholder alkohol og dermed er omfattet af regler om mindstealder for køb.

Bekræft venligst din alder for at fortsætte.

Besøg Taastrup Ny Vinhandel på FacebookTilbage til forsiden
Øl- & vin smagekasser Vine Åbningstider & Parkering Vingaver sendes Øl & cider Erhverv Arrangementer Købmandskurve Gavekort Spiritus Portvine Chokolade & delikatesser Te Kaffe & Routin 1883 Syrup Vintilbehør Lakrids, marshmallows & vingummi Cigarer Frederiksdal Kirsebærvin Høje Taastrup Vinen
 
200 gram Jaz de Rio Coco - Nicaragua. Fairtrade

Jose Alfredo Zeledon de Rio Coco, Esteli, Nicaragua
Aroma: Let floral og fin mørk chokolade
Smag: Blød livlighed og perfekt balanceret
Mundfølelse: God fylde
Eftersmag: Vedvarende ren kaffesmag
JAZ er en forkortelse for kooperativet Jose Alfredo Zeledon, som ligger 1150 moh i det naturskønne Rio Coco i det centrale Nicaragua 75 km nordøst for Estelí.
Kooperativet, som er Max Havelaar certificeret, blev stiftet i 1995, og består af en række små familie-landbrug. 205 ha er økologisk drevet landbrug og yderligere 83 ha er i øjeblikket i transition til at blive det. 70 % af kaffetræerne er af arabica sorten Caturra og de resterende er arabica Bourbon. Kaffetræerne er omgivet af en stor mængde oprindelige skyggetræer - guava, banan og citrus - som både giver beskyttelse og næring til jorden.
Høsteperioden ligger imellem december og marts, hvor de modne kaffebær håndplukkes og våd-fermenteres i trækasser i 18-24 timer. JAZ arbejder for tiden på et projekt, der skal forbedre deres wet mills i retning af bedre bønnekvalitet samt bedre miljøbeskyttelse.

Pris: DKK 59.00 pr.stk.
Bestil:stk.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

 
Taastrup Hovedgade 74 - 2630 Taastrup - Telefon 43 99 87 00 - Fax 43 99 31 13 - Email: info@tnv-vin.dk
CVR-nr. 26383463 - Persondata politik