Yderligere information

Land

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Aalborg Taffel Akvavit

kr.139,00

På lager

Varenummer (SKU): 1305 Kategorier: ,

Aalborg Taffel Akvavit er en ægte dansk klassiker og en af de mest ikoniske akvavitter produceret af De Danske Spritfabrikker. Kendt for sin karakteristiske smag og høje kvalitet har Aalborg Taffel Akvavit været en favorit blandt danske og internationale akvavit-entusiaster i generationer.

Dette er mere end bare en spiritus; det er et symbol på dansk kultur, tradition og stolthed. Med sin karakteristiske smag og historie er det en oplevelse at nyde for både danske og internationale entusiaster, der søger en autentisk smag af Danmark.

Denne Akvavit er lavet af neutral spiritus, der destilleres sammen med en blanding af krydderier og urter, herunder kommen og dild. Den præcise opskrift er en velbevaret hemmelighed og er blevet overleveret gennem generationer af destillatører.

Smagsprofil: Aalborg Taffel har en ren og krydret smag med tydelige noter af kommen og dild. Den har en glat tekstur og en behagelig varme, der kommer fra de krydrede urter. Den karakteristiske smag af kommen gør den til et populært valg som en ledsager til traditionelle danske retter.

Servering: Serveres traditionelt kølet og nydes som en aperitif eller som en ledsager til traditionelle danske retter såsom smørrebrød, sild og frikadeller. Den kan også bruges som en ingrediens i cocktails eller som et skud ved siden af en øl.

Historien

Historien om Aalborg Taffel Akvavit går tilbage til midten af 1800-tallet, hvor den blev skabt af destillatører i Aalborg som en hyldest til den danske akvavittradition. Navnet “Taffel” refererer til det danske ord for “bord”, hvilket antyder, at denne akvavit er velegnet som en ledsager til måltider.