Yderligere information

Land

Producent

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Fernet Branca 39% alc.

kr.239,00

På lager

Varenummer (SKU): 1322 Kategorier: ,

Fernet Branca er en italiensk amaro, en type af bitter urtelikør, der er elsket af bartendere og likørelskere over hele verden. Det er en kompleks spiritus med en unik smagsprofil, der kombinerer bitterhed, urter og krydderier.

Dette er en unik spiritus med en rig historie og en karakteristisk smag. Dens komplekse profil gør den til en favorit blandt dem, der værdsætter dybde og kompleksitet i deres drinks. Uanset om det serveres afkølet som en aperitif eller bruges i cocktails, er dette en spiritus, der er sikker på at efterlade et varigt indtryk.

Smagsprofil: Denne bitter er kendt for sin kraftige og komplekse smag. Den har en markant bitterhed, der balanceres af intense noter af urter, krydderier og bark. Smagen kan være beskrevet som dyb, aromatisk og undertiden medicinsk. Den har en lang og vedholdende eftersmag, der efterlader en varm fornemmelse i munden.

Ingredienser: Fernet Branca er lavet af en blanding af over 40 forskellige urter, krydderier og rødder, herunder aloe, safran, myrra, kardemomme, kanel og kamille. Disse ingredienser destilleres og infunderes for at skabe den komplekse smag, der er karakteristisk for Fernet Branca.

Servering: Fernet Branca kan serveres på flere måder. Nogle foretrækker at nyde den som en aperitif eller en digestif, serveret afkølet eller over is. Det kan også bruges som en ingrediens i cocktails, hvor det tilføjer kompleksitet og dybde til drinks som den klassiske “Fernet and Coke” eller “Toronto”.

Historie

Fernet Branca blev først produceret i 1845 i Milano, Italien, af den italienske destillatør Bernardino Branca. Den oprindelige opskrift forblev en tæt bevogtet familiehemmelighed i flere generationer og er stadig hemmeligholdt den dag i dag. Den blev hurtigt populær i Italien og spredte sig derefter til resten af verden.