Yderligere information

Land

Producent

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Campari

kr.169,00

På lager

Varenummer (SKU): 1323 Kategorier: , ,

Campari er en berømt italiensk bitter likør, der er elsket for sin unikke smagsprofil og dybe røde farve. Det er en alsidig spiritus, der bruges i mange klassiske cocktails og også kan nydes alene med is eller som en aperitif.

Dette er mere end bare en spiritus; det er et symbol på italiensk stil og raffinement. Med sin unikke smagsprofil og dybe røde farve er det en favorit blandt cocktailentusiaster og dem, der værdsætter kompleksitet og karakter i deres drinks.

Campari er lavet ved at infundere en blanding af urter, krydderier, frugtskal og alkohol. Nogle af de vigtigste ingredienser inkluderer kinin, bitter appelsinskal, rabarber, kardemomme, nelliker og kanel. Den præcise opskrift er en velbevaret hemmelighed og er blevet overleveret gennem generationer.

Smagsprofil: Denne bitter har en karakteristisk bitter smag med en blanding af urter, krydderier og frugt. Den har noter af kinin, appelsinskal, krydderier og urter, der giver den dens komplekse smag. Selvom den er bitter, har den også en let sødme, der balancerer dens smag og gør den behagelig at nyde.

Servering: Campari kan nydes på flere måder. Mange foretrækker at nyde den som en aperitif, serveret afkølet eller over is med en skive citrusfrugt som en appelsinskive. Den bruges også ofte i cocktails, hvor den tilføjer en dyb rød farve og en kompleks smag. Nogle populære Campari-baserede cocktails inkluderer Negroni, Americano og Campari & Soda.

Historie

Campari blev først opfundet i 1860 af Gaspare Campari i Novara, Italien. Den blev hurtigt populær og spredte sig til barer og caféer over hele Italien og resten af verden. I dag er denne bitter et globalt ikon og et symbol på italiensk kultur og livsstil.