Yderligere information

Land

Producent

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Arnbitter

kr.195,00

På lager

Varenummer (SKU): 1324 Kategorier: ,

Arnbitter er en dansk likør med en unik og karakteristisk smag, der har været en del af dansk kultur i årtier. Den er kendt for sin blanding af urter og krydderier, der giver den dens karakteristiske bitterhed og komplekse smag.

Arnbitter fremstilles ved at blande en række nøje udvalgte urter og krydderier. Nogle af de nøgleingredienser, der ofte findes i Arnbitter, inkluderer enebær, kvan, angelikarod, korianderfrø og pomeransskal. Den præcise opskrift varierer fra producent til producent og kan være en velbevaret hemmelighed.

Dette er mere end bare en likør; det er en del af dansk kulturarv og stolthed. Med sin unikke smagsprofil og lange historie er det en favorit blandt danskere og internationale likørelskere, der søger en autentisk smagsoplevelse.

Smagsprofil: Denne bitter har en kompleks smagsprofil med en markant bitterhed og en blanding af urter, krydderier og citrusnoter. Den har en dyb og kraftig smag, der kan beskrives som både krydret, aromatisk og lidt sødlig. Den kan være en anskaffelse for den utrænede tunge, men for dem der værdsætter bitterhed, er den en fryd.

Servering: Arnbitter kan nydes på flere måder. Mange foretrækker at nyde den som en digestif efter et måltid, hvor dens bitterhed kan hjælpe med at fremme fordøjelsen. Den kan også bruges som en ingrediens i cocktails, hvor dens komplekse smag kan tilføje dybde og karakter til drinks som “Arnbitter Sour” eller “Arnbitter Negroni”.

Historie

Arnbitter har en lang historie i Danmark og har været en del af dansk kultur i årtier. Den blev først produceret i midten af det 19. århundrede af en dansk apoteker ved navn Johan Bülow. I årenes løb har den opnået stor popularitet og er blevet et ikonisk symbol på dansk tradition og håndværk.