Yderligere information

Varetype

Land

Producent

Allergener

Sulfitter

Størrelse

fl. 75 cl.

Økologisk

Nej

Noilly Prat Original dry

kr.135,00

På lager

Varenummer (SKU): 3350 Kategorier: , , , ,

Noilly Prat Original Dry er en klassisk fransk vermouth, der har været et ikon inden for cocktailverdenen i årtier. Det er en af de mest anerkendte og respekterede vermouths og bruges i mange klassiske cocktails såvel som i kulinariske retter.

Produktionen af Noilly Prat Original Dry følger en traditionel metode, hvor urterne og krydderierne infuseres i hvidvinen i flere uger. Efter denne macerationsperiode filtreres og justeres blandingen, inden den modnes yderligere i egetræsfade. Denne proces resulterer i en kompleks og velafbalanceret vermouth med en rig smagsprofil.

Denne vermouth er alsidig og kan bruges i mange forskellige cocktails, herunder klassikere som Martini, Negroni, Manhattan og mange flere. Den kan også nydes alene eller over is som en forfriskende aperitif. Ud over cocktails bruges den også ofte som ingrediens i køkkenet til at tilføje smag til saucer, marinader og andre retter.

Noilly Prat er en tidløs klassiker inden for vermouthverdenen og er elsket af bartendere, kokke og cocktailentusiaster over hele verden. Med sin tørre og aromatiske smag er det en essentiel ingrediens i mange cocktailopskrifter og en fornøjelse at nyde i sig selv.

Smagsprofil: Denne vermouth er kendetegnet ved sin tørre og aromatiske smagsprofil. Den har en kompleks blanding af urter, krydderier og citrusnoter, der giver en subtil og forfriskende smag. Noilly Prat er let krydret med en behagelig bitterhed og en frisk, citrusagtig finish.

Anvendelse: