Yderligere information

Land

Underområde

Område

Størrelse

37,5 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Symphonie de Haut-Peyraguey Sauternes 2018

kr.149,00

På lager

Varenummer (SKU): 1700-1-1 Kategorier: , , , ,

Symphonie de Haut-Peyraguey Sauternes 2018 er en ædel og sublim sød hvidvin fra det prestigefyldte Sauternes-distrikt i Bordeaux-regionen, Frankrig. Denne vin er produceret af Château Haut-Peyraguey, en anerkendt vingård med en lang historie og enestående ekspertise i at fremstille førsteklasses Sauternes-vine.

Årgangen 2018 var generelt gunstig i Sauternes-distriktet, med ideelle vejrforhold, der resulterede i en høst af høj kvalitet. Dette har resulteret i en vin med enestående balance og elegance, der er typisk for de bedste Sauternes-udgivelser.

Symphonie de Haut-Peyraguey Sauternes 2018 er en fornem repræsentant for Sauternes-vine, der udstråler elegance, finesse og kompleksitet. Med sin rige smag og subtile kompleksitet er den en oplevelse for sanserne og et perfekt valg til at nyde på særlige lejligheder eller for at forkæle sig selv og dem, man holder af.

Serveringsforslag: Fremragende ledsager til desserter, især dem med frugt, nødder eller honningbaserede ingredienser. Den kan også nydes som en aperitif eller som en luksuriøs afslutning på et måltid.

Smagsprofil: Denne Sauternes er kendetegnet ved sin kompleksitet og raffinement. Den byder på en dyb gylden farve og en kompleks bouquet af aromatiske noter, herunder honning, abrikos, fersken, appelsinblomst og vanilje. På ganen er vinen fyldig og rund med en perfekt balance mellem sødme og friskhed. Den har en silkeblød tekstur og en lang, vedvarende finish, der efterlader en behagelig eftersmag af honning og krydderier.