Yderligere information

Størrelse

fl. 70 cl.

Land

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Normindia Gin 41,4% alk.

kr.275,00

På lager

Varenummer (SKU): 5344-1-1-1-1 Kategorier: , ,

Normindia Gins historie begynder under Pierres 6 måneders rundrejse i Indien, hvor han forelskede sig i Indiens hektiske liv, mad og krydderier. På vejen hjem til Normandiet i Frankrig opstod idéen om at blande de 2 landes krydderier og frugter hjemme på familie-destilleriet Domaine du Coquerel, som er kendt for produktion af Calvados.

Efter nogle måneders research finder Pierre i en gammel familiebog en opskrift på et destillat med enebær godkendt i 1765 af “La Chymie du Gout et de l’Odorat” approved by Louis XV – Fransk konge.

Efter 2 års arbejde med smagning, tests, microdestilleringer og blanding af krydderier i samarbejde med ønologer og master distilliers er Frankrig og Indien er nu smeltet sammen i Normindia Gin.

Normindia Gin 41,4% bliver til i en proces hvor de 15 nøje udvalgte botanicals macererer i 4-12 dage i ståltanke. Herefter destilleres de i små kobber-pots, som normalt anvendes til destillering af Calvados. Flasket og etiketteret på destilleret Dom. du Coquerel i Milly.

Normindia Gin indeholder 15 Botanicals: Enebær, Koriander, Æble, Appelsin, Kanel, Ingefær, Nellike, Lilje samt 7 hemmelige botanicals.

Normindia Gin er en ualmindelig dejlig gin fra Normandiet, med en rigtig god fyldig smag og et charmerende indtryk af appelsin, æble, og blomster – alle flasker er nummererede.