Yderligere information

Land

Størrelse

stk.

Varetype

Økologisk

Nej

3 flasker Provolo Gino Rosso Veronese inkl. emballage og kort

kr.285,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 971 Kategori:
Provolo Gino Rosso Veronese

Vinen er fremstillet på druen Corvina Veronese. Druerne høstes i september, lidt senere end “normalt”, og drueklaserne tørres (ligesom druerne til Amarone vine). Begge dele for at øge koncentrationen i mosten. Gæringen foregår på temperaturstyrede ståltanke ved 25-27 grader og pågår i ca. 14 dage. Den færdige vin lagres i en periode på 6-12 måneder på egetræsfade. Farven er dyb rød. Duften er domineret af mørke modne bær og tørrede frugter. Smagen er kraftig, med diskrete toner af tørret frugt. Provolo Gino Rosso Veronese kan nydes uden mad og er ganske fortræffelig til ikke for kraftige kødretter. Nydes bedst ved ca. 18 grader.

Sendeklar vingave der kan leveres over hele landet til private og erhverv. Tekst til kort og leveringsdato noteres i beskedfeltet.

Producent

Vingården er beliggende i Mezzane di Sotto øst for Verona. Landet omkring Verona – en by med mange års historie – består af bløde skråninger, der lidt efter lidt støder op til de nordlige alper og mod vest den storslåede Gardasø. Vingården er grundlagt i 1927 og i dag er 3. generation ved roret og 4. generation står klar i kulissen. Familien  kontrollerer selv alle niveauer i produktionen lige fra indkøb af flasker til fremstilling af vinen. Dette for at sikre, at  alt foregår som det plejer !