Yderligere information

Størrelse

Område

Land

Varetype

Økologisk

Producent

30 Mile Shiraz 2018

kr.79,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4145 Kategorier: , ,

Josephine og John Quarisa’s arbejde på deres vingård kan udtrykkes meget kort ” Passion is everything”. Dette mantra gennemsyrer alt i det daglige arbejde, og man har kun ét fokus, at tilstræbe at kvaliteten er i top, og at vinene samtidig er tilgængelige, ligefremme og fulde af karakter.

I de forgangne næsten 25 år er John til stadighed blevet anerkendt for sine talenter, og har b.la. opnået de højeste australske udmærkelser for sine præstationer. I dag leder han produktionen på Quarisa og dermed arbejdet på at videreudvikle vingården, foruden at fungere som konsulent og dommer i vinkonkurrencer. Quarisas vine har modtaget anerkendelse hos vinanmeldere, og de har opnået fornemme placeringer i nationale og internationale konkurrencer.

Druematrialet er fra South-Eastern Australia, som er områderne Victoria, New South Wales og Tasmanien. Klimaet er meget varieret, fra meget varmt og tørt i nord til køligere og mere maritimt klima i syd. Om Dagen er det varmt og om natten koldt, disse forhold frembringer vin med kompleksitet af frugtrighed, modenhed og koncentration, der yderligere gar struktur og friskhed. Efter gæring på ståltanke lagres en del af vinen på træfade.

Johnny Quarisa har begået en lille genistreg med vinen 30 Miles Shiraz! Vinen er lige ud af landevejen, med meget af det hele: fremstår forbavsende mørk,med en dyb og frugtrig bouquet, med solbær, brombær, lakrids og ristet chokolade. Smagen er afrundet og delikat, afslutter med en vedvarende fyldig eftersmag. 30 Miles Shiraz er meget anvendelig til de fleste retter på hverdagens middagsborde, buffeter men de fleste fra australien ville nok bede om en bøf som akompangement. Server den gerne i store glas og nyd den i store slurke. 14,5% af vinen er alkohol.