Mængderabat

Yderligere information

Område

Land

Allergener

Sulfitter

Gröhl Spätburgunder Alte Reben Dalheim Trocken 2019

kr.179,00

På lager

Rabat TypeAntalPris per styk
Pris ved minimum6 + kr.149,00
Varenummer (SKU): 5348-1-1-1 Kategorier: , ,
Vinen

Gröhl Spätburgunder Alte Reben er fremstillet på 100 % Pinot Noir, som lægger most til nogle af verdens skønneste vine. Den er særligt kendt fra Bourgogne og Champagne i Frankrig, men leverer også forførende præstationer i andre lande; såsom Østrig, USA, Australien, New Zealand og ikke mindst Tyskland, som denne rødvin er et strålende eksempel på. I Tyskland går druen også under navnet Spätburgunder. Pinot Noir-druen giver fyldige vine med moderat farve og tannin, og man finder ofte aroma af hindbær i mange af vinene.

Flot frugtrig duft. En Pinot Noir med flot dybde og de 2 års lagring på store træfade fornemmes kun og giver en harmonisk vin i flot balance.

Servér vinen ved 15-17 °C. Den kan med fordel serveres let afkølet for at fremhæve den fine frugt.

Producent

Familien Gröhl har boet i Weinolsheim siden 1625 og er nu den 12. generation der skal passe og pleje de ca. 20 hektar vinmarker. Vinavlen er tilpasset naturen, og vores håndværk er underlagt principperne om bæredygtighed.

Område

Der er førsteklasses beliggenheder i bjerglandet og ved Rhinfronten og sammen med naturen, arbejdes der for at skabe de bedst mulige betingelser for vinstokkene.

Vinmarkerne i Rheinhessen strækker sig fra “de tusind bakkeres land” til foden af ​​Rhinen, fra Weinolsheim til Dalheim til Oppenheim og Nierstein.
På grund af beskyttelsen af ​​Donnersberg i vest og den tætte nærhed til Rhinen; de forskellige skifferlag og den frugtbare lerjord der er fyldt med naturressourcer, står vores steder for vinavl af høj kvalitet. Således garanteres der for terroir-prægede, karakterfulde vine og traditionelle mousserende vine og produceres topkvalitet år efter år.