Yderligere information

Størrelse

Varetype

, ,

Producent

,

Land

Økologisk

ELG Gin gaveæske m. No. 0, 1, 2 & 3 – 4×5 cl.

kr.180,00

På lager

Varenummer (SKU): 7598 Kategorier: ,

Gaveæsken indeholder ELG Gin No. 0, 1, 2 & 3

ELG Gin no. 0  er en gin, der er produceret efter en oprindelig og gammel recept, hvor der var skruet voldsomt op for mængden af korianderfrø. Og den baserer sig som de andre på kun tre botanicals, nemlig korianderfrø, enebær og gulerødder. 


ELG Gin No. 1
er kendt for sin unikke signatur af enebær og har siden det første batch så markedet høstet mange internationale priser. Gulerødderne, som aldrig tidligere er sat i forbindelse med gin, har været med til at slå ginnens nordiske rødder fast. 


ELG Gin No. 2
er Elg Spirits “Old Tom” gin – en gin, der har sin oprindelse fra Hodges Distillery, hvor master distiller Tom Chamberlain udviklede ginnen. Henrik Elsner har siden forfinet ginnen og tilført ginnen Elg Spirits egen signatur med en særegen ekstrakt af enebær. 


ELG Gin No. 3
er en såkaldt Navy Strength. Navy Strenght er kvalitetsbetegnelse for “proof of spirits” opfundet af datidens søfarere, der både blev betalt i gin, men også skulle sikre sig, at krudtet kunne tænde, selvom det blev vådt. Alkoholprocenten på 57,2%, har ligeledes medført, at der erflere æteriske olier til stede end i ELG Gin No 1.