Yderligere information

Land

Inkl Pant

Ja

Allergener

Gluten

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Hancock Saaz Brew

kr.45,00

På lager

Varenummer (SKU): 738 Kategorier: , ,
Hancock Saaz Brew

Saaz Brew er brygget udelukkende på danskproduceret lagermalt og humle. Humlen er den tjekkiske Saaz, der er en af verdens fineste og dyreste humlesorter. Det er iøvrigt humlen, der har givet inspiration til navnet. Saaz Brew er undergæret, hvilket betyder, at der under gæring og lagring stilles meget store krav til både temperatur og tid. Derfor er Hancock Saaz Brew lagret i mindst 180 dage ved 0 grader C. inden den tappes på flasker. Alc. 8,1 %

Lillebroder til Old Gambrinus Dark. Men en stærk broder, der snildt kan tage kampen op med storbroder. Øllet brygges med lagermalt, der giver øllet den flotte mørke farve og brygges til en bitterstyrke på 35 IBU. Øllet modnes og lagres 180 dage ved lave temperaturer. Farven er smuk som mahogni, skummet let og flødefarvet. Mørk og ristet malt i anslaget, efterfulgt af kraftig sødme og let tør bitterhed som afslutning. En imponerende øl, der kan matche vinterens gode gryderetter.

Kvalitet frem for kvantitet

Det er filosofien bag Hancock Bryggeriernes produkter. Bl.a. derfor brygger de stadig efter de gamle metoder. Deres produkter er alle brygget med den dybeste respekt for de naturlige processer der ligger til grund for ølbrygning. Derfor tilsætter de ikke industrielt fremstillede enzymer m.v. for at hjælpe naturen på vej.

Til alle produkter anvendes udelukkende dansk produceret malt, ligesom verdens fineste og dyreste humle, den tjekkiske SAAZ, er den eneste humletype som anvendes. SAAZ er i øvrigt blandt ølkendere rundt om i verden altid et tydeligt tegn på godt øl. Selv om det i dag bliver mere og mere almindeligt at anvende overgær, samt at gære og lagre ved høj temperatur i kort tid, har Hancock Bryggerierne valgt at fortsætte som hidtil. Bortset fra hvidtøl, gærer deres produkter med undergær ved lav temperatur i lang tid, ligesom lagringen varer helt op til to år ved en temperatur lige over frysepunktet.

Den mængde øl der fremstilles i bryghuset er også den mængde der sidenhen tappes på flasker eller fadølstønder. der bruges ikke HGB (High Gravity Brewing), en metode hvor man brygger og lagrer en kraftig øl, for lige inden tapningen at tilsætte vand for at fortynde til den ønskede styrke og smag. De tilsætter ikke vand inden tapningen. På trods af at ølafgiften beregnes udefra alkoholindholdet i det færdige produkt, har de ikke sænket styrken i deres produkter.