Yderligere information

Størrelse

Varetype

Økologisk

Land

Område

Producent

Johannes Hörner Sauvignon Blanc Trocken 2021

kr.109,00

På lager

Varenummer (SKU): 4895-1 Kategorier: , ,
Vinen

Denne Sauvignon Blanc er et mesterværk fra Johannes Hörner, der i pris/kvalitetsforhold sætter mange konkurrenter til vægs. Der er virkelig vin for pengene…!
Vinen har en indsmigrende aroma, der stiger op af glasset med masser af frisk stikkelsbær og pære.

Serveringsforslag: Serveringtemperaturen bør ikke overstige 7-9 grader. Vinen er velegnet som en frisk aperitif, men kan virkelig anbefales til “alt god fra havet” eller hvide asparges.

Producent

Johannes Weine
Forældrene Natascha og Axel Hörner var meget stolte, da sønnen Johannes i 2017 gik i luften med sin helt egen nye serie af kvalitetsvine. Familiens vingård ligger i landsbyen Knöringen i Pfalz i det sydvestlige hjørne af Tyskland med grænse til Frankrig (Alsace). I Knöringen er der næsten lige så mange hektar vinmarker som der er indbyggere (ca. 480 personer i alt).

Johannes Hörner, der er 4. generation på vingården, producerer sine vine næsten udelukkende med druer fra en lille parcel på familiens ejendom ved navn Hohenrain.

På familien Hörners vingård er beplantningen omkring 60 % grønne druer og 40 % blå druer. Den væsentligste grønne drue er ikke overraskende Riesling efterfulgt af Weissburgunder, Grauburgunder og Chardonnay. Familien har en kærlighed til Sauvignon Blanc, som de også eksperimenterer en del med, og som giver nogle friske og spændstige hvidvine. Blandt de blå druer er det naturligvis Spätburgunder der er førende.

Det er familiens idé at producere let drikkelige vine, men samtidig vine af en god kvalitet med en god massiv frugt, tyngde og eftersmag. Det lykkes til fulde.