Tilbud

Yderligere information

Land

Producent

Størrelse

fl. 50 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Joseph Cartron Abricot Brandy likør

Original price was: kr.159,00.Current price is: kr.139,00.

På lager

Varenummer (SKU): 4534 Kategorier: ,
Joseph Cartron Abricot Brandy likør

Joseph Cartron Company er meget knyttet til denne bløde stenfrugt. Ikke alene giver den en fantastisk aromatisk aroma, når den er i kontakt med alkoholen, men den giver også Joseph Cartron Abricot Brandy likør sin fine og subtile smag af mandel. Endelig giver den tilsatte Cognac denne Joseph Cartron Abrikos Brandy Likør, hele dens struktur og delikate smag. Denne hemmelige proces bidrager til forstærkningen af ​​al frugtens smag, hvilket resulterer i et exceptionelt produkt.

Abrikosen blev introduceret i Frankrig i det femtende århundrede, og blev først virkelig adopteret tre århundreder senere. De kødfulde frugter fra Mont du Lyonnais (nær Lyon) er høstet meget modne, når sommersolen har garanteret deres sukkerindhold og smukke orange-røde farve.

Området

De fleste kender Bourgogne området som en af verdens bedste producenter af vin. Området er imidlertid også kendt i Frankrig som en af de bedste leverandører af kvalitetsgastronomiske specialiteter såsom frugtlikør og brændevin. De fleste af Bourgognes gastronomiske produkter fremstilles af ofte meget traditionsrige og gamle firmaer som f.eks. Joseph Cartron i Nuits-Saint-Georges.

Producent

Nogle firmaer i Bourgogne kan måske prale af at være større eller mere opreklamerede end Joseph Cartron, men Cartron, som blev grundlagt i 1882, er helt klart en af de mest anerkendte for deres kvalitet. Hemmeligheden bag de fremragende likører og brændevine (Eaux-de-vie) ligger først og fremmest i udvælgelsen af den rå frugts kvalitet. Et solbær, et hindbær, en pære eller en blomme, som bruges til destillering eller macerering, skal være perfekt i sin modning og sundhed. Her kan enhver lille fejl ødelægge det hele.