Tilbud

Yderligere information

Størrelse

fl. 50 cl.

Producent

Land

Varetype

Økologisk

Nej

Joseph Cartron Lychee Likør

Original price was: kr.159,00.Current price is: kr.139,00.

På lager

Varenummer (SKU): 2752 Kategorier: ,
Joseph Cartron Lychee Likør

Den aromatiske kraft, energien i frugten samt dens friskhed er alle trofast gengivet i Joseph Cartron Lychee Likør. Usædvanligt, lækker og forbløffende i blandingen af ​​overraskende cocktails.

Litchien stammer fra Kina – spor af dens dyrkning går over 2000 år tilbage. Denne meget saftige frugt, også kaldet kinesisk kirsebær, har en meget delikat sød smag tæt på rosens.

Området

De fleste kender Bourgogne området som en af verdens bedste producenter af vin. Området er imidlertid også kendt i Frankrig som en af de bedste leverandører af kvalitetsgastronomiske specialiteter såsom frugtlikør og brændevin. De fleste af Bourgognes gastronomiske produkter fremstilles af ofte meget traditionsrige og gamle firmaer som f.eks. Joseph Cartron i Nuits-Saint-Georges.

Producent

Nogle firmaer i Bourgogne kan måske prale af at være større eller mere opreklamerede end Joseph Cartron, men Cartron, som blev grundlagt i 1882, er helt klart en af de mest anerkendte for deres kvalitet. Hemmeligheden bag de fremragende likører og brændevine (Eaux-de-vie) ligger først og fremmest i udvælgelsen af den rå frugts kvalitet. Et solbær, et hindbær, en pære eller en blomme, som bruges til destillering eller macerering, skal være perfekt i sin modning og sundhed. Her kan enhver lille fejl ødelægge det hele.