Yderligere information

Land

Producent

Størrelse

stk.

Varetype

Økologisk

Nej

Julegavekarton med 3 flasker fransk vin

kr.257,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 7582-1-1-1 Kategorier: , , ,

Julegavekarton med 3 flasker fransk vin, herunder kan du læse om vinen. Vi vedlægger naturligvis en beskrivelse af vinen i gaveæsken.

Vinen

Rèserve Mont Baudile er fremstillet af druerne Carignan, Grenache Noir og Syrah fra særligt udvalgte parceller. Druerne høstes og vinificeres seperat hvorefter vinen blendes til den ønskede kvalitet og smag. Efter gæringen lagres vinen få måneder på fade før aftapning på flaske. Dette giver en vin med en flot rubinrød farve og en duft af røde bær og Middelhavs-krydderier. Dette går igen i smagen, som samtidig er saftig med en god krop og fin eftersmag fra fadlagringen. Villa Closalis Rèserve Mont Baudile er særdeles velegnet til rødt kød og Middelhavs inspireret mad.

Området

Sydfrankrig er et af de steder i verden, hvor udviklingen går hurtigst. Her øges kvaliteterne konstant, uden at det går ud over vinenes ”Good Value”. Vinen laves af firmaet Fonjoya, som ligger i den lille by Saint-Saturnin få kilometer fra Montpellier. Druerne dyrkes i bakkerne ved Terrasses du Larzac i vinområdet Mont Baudile. Jordbunden består af kalkholdigt ler og limsten. Om sommeren er der varmt og tørt og høstudbyttet holdes naturligt lavt. Et konstant fokus i vinmarken sikrer modne sunde druer af høj kvalitet.