Mængderabat

Yderligere information

Størrelse

75 cl.

Allergener

Sulfitter

Land

Område

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Alkoholfri

Leitz Eins Zwei Zero Riesling – alkoholfri

kr.89,00

På lager

Rabat TypeAntalPris per styk
Pris ved minimum6 + kr.75,00
Varenummer (SKU): 1615-1-1-1 Kategorier: , , ,
Beskrivelse

Leitz Ein Zwei Zero er noget så sjældent som en alkoholfri vin, der faktisk smager som vin (og godt!). Den er lavet på Riesling; og gennemgår en nænsom de-alkoholisering via vakuumdestillation, hvilket bevarer så meget smag og karakter fra Rieslingen som muligt. Selvom alkoholfrie alternativer ikke har den dybde og tyngde, som vi kender fra ”rigtig” vin, er Ein Zwei Zero så frisk, sprød og læskende, støttet af en kanonflot syre, at man ikke savner noget i strukturen.

Farve: Citrongul
Duft: Lime, orangeblomst og æble
Smagsnoter: Læskende og frisk med rabarber, citrus og fin syre.

Serveringsforslag: Som aperitif, til lette fiskeretter og skaldyr eller krydret, asiatisk mad.

Producent

Weingut Leitz
Johannes Leitz overtog familievingården fra sin far i 1999 efter at have stået for vinfremstillingen siden 1985. Under Johannes’ ejerskab er Leitz kun gået én vej – opad! Kvaliteten er steget fra god til verdensklasse og man har formået at udvide markerne med nogle af de bedste parceller omkring byen Rüdesheim.

Bjergskråningen vest for og umiddelbart omkring Rüdesheim er et af de mest magiske terroirs i hele verden til fremstilling af vine på rieslingdruen – og dermed et af de mest magiske terroirs i hele verden til fremstilling af hvidvin!

Det er her vi blandt andre finder parcellerne Berg Schloßberg, Berg Rottland, Berg Roseneck og Berg Kaisersteinfels, der alle fire nyder den højest mulige klassifikation og anerkendelse i Tysklands hierarki.