60 ml (2 oz) Lyre’s American Malt
120mL (4 oz) eggnog
Metode: Kombiner ingredienser i et krus.
Glas: Bæger
Pynt: Revet mørk chokolade
Lyres penicillin
Ingredienser
2 Dele (60mL/ 2 Fl Oz) Lyre ‘s American Malt
1/2 Del (15mL/ 1/2 Fl Oz) honning og ingefær sirup
1/2 Del (15mL/ 1/2 Fl Oz) citronsaft
1 Del (30mL / 1 Fl Oz) stærk røget te
(Lapsang souchong eller russisk caravan te)
METODE: Ryst kort med is, Hæld ud over store isterninger
GLAS: Gammeldags
PYNT: Ingefær terning på spyd
* HONNING OG INGEFÆR SIRUP
1/4 kop løbende honning
1/2 kop kogende vand
1 tsk ingefær fra glas
Metode: Tilsæt kogende vand til honning, rør for at opløse. Tilsæt ingefær og rør grundigt, hæld på flaske. sæt på køl.
Lyres whiskey sour
Ingredienser
75 mL Lyre ‘s American Malt
15 ml citronsaft
5mL hvid sukkersirup (1:1)
10mL æggehvide (vegansk æg variant – erstat med kikærte vand)
3 streger aromatiske bitter
METODE: ryst med is, variant – fyld et glas med isterninger
GLAS: Gammeldags
PYNT: Citronbåd, cocktail kirsebær