Yderligere information

Område

Land

Producent

Størrelse

Varetype

Økologisk

Underområde

McManis Family Vineyards Zinfandel 2020

kr.149,00

På lager

Varenummer (SKU): 581 Kategorier: , ,
Californisk rødvin

McManis Family Vineyards Zinfandel 2019, er en californisk rødvin hvor man får meget for pengene.

Mange amerikanske vine er der brugt en lille del af andre druesorter for at tilføre ekstra nuancer til vinen. Hér er brugt en smule Petite Sirah og Tannat. Hvert eneste trin i produktionsprocessen og hver eneste forretningsmæssige beslutning overvejes ganske nøje for ikke, at gå på kompromis med den høje kvalitet.

McManis Family Vineyards

blev grundlagt af Jamie og Ron McManis i 1990 og er beliggende ved San Joaquin og Stanislaus Rivers syd for Lodi California; også kendt som The River Junction Appellation. McManis Family Vineyards ejer over 400 hektar vinmarker og i 1997 investerede de i et helt nyt “state-of-the-art” winery for at maksimere den i forvejen høje kvalitet. Nybygningen har da også vist sig at være en særdeles god investering, i form af talrige præmieringer af deres vine. McManis’ vision er at producere de fineste vine. Hvert eneste trin i produktionsprocessen og hver eneste forretningsmæssige beslutning overvejes ganske nøje, for ikke at gå på kompromis med den høje kvalitet. Dette resulterer da også i, at McManis’ vine er fantastiske, behagelige og fint afrundede vine, hvor man virkelig får “value for money”. Vinen har lagret i 4 måneder på franske og amerikanske egetræsfade (både nye og ældre fade). Denne vin besidder flotte aromaer af modne hindbær og kirsebær. Det er en medium fyldig vin, som har en dejlig ren og frugtrig smag.

Vinen

McManis Family Vineyards Zinfandel 2019 er en mørk lilla vin, aromaer af modne haveribs, jordbær, karameliseret sukker og røget eg. Den smagfulde røde frugt i ganen leder til bløde smidige tanniner og en glat afslutning finish.

Velegnet til:
Oksekød (gerne grillet) eller til krydrede pastaretter.