Yderligere information

Størrelse

Land

Varetype

Økologisk

Producent

Monkey 47 Sloe Gin 29%

kr.449,00

På lager

Varenummer (SKU): 5181 Kategorier: ,

Vildtvoksende, håndplukket slåen leverer sødme og frugtighed til ginlikøren Monkey 47 Sloe Gin. Bærrene macereres i den klassiske Monkey 47, som allerede er enormt kompleks og særdeles velsmagende. Efter 4 uger kan man tappe den lækreste slåengin, som vandes ned til 29% alkohol og hviler yderligere 6 uger inden den kommer på flasker.

Farve: Rødlig gylden.
Duft: Vanilje, mandler, kirsebær, blommer og marcipan.
Smagsnoter: På én gang frisk og sødmefuld. Mesterlig balance, ærligt talt. Ikke for kvalm, og med masser af frugt, særligt røde bær, slåen, blomme.

Serveringsforslag: Nyd den rent eller i cocktails.

Monkey 47 er lidt af en celebrity i ginkredse. Denne håndlavede Schwarzwald-gin var med til at starte den ginbølge, som i dag har overskyllet hele verden. Dengang var de 47 forskellige botanicals nærmest et utænkeligt højt tal – og hvor var enebærret? Nogle hævdede, at aben (som hedder Max) veg for langt fra ginnens sjæl til overhovedet at kunne kaldes gin, men det har vist sig, at Monkey 47 bare var på forkant med udviklingen. Vi har ikke virtuel blæk nok til at remse hele listen op, men blandt ingredienserne finder vi nelliker, salvie, akacieblomst, mynte, mandel og hyldebær.