Yderligere information

Varetype

, ,

Land

Størrelse

800 gr.

Økologisk

Nej

Producent

Nordisk Jul Kirsebærsauce med Brombær Anis & Vanille

kr.60,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5490-1-1-1-1-1-1 Kategorier: , ,
Kirsebærsauce med Brombær, Anis & Vanille

Nordisk Jul Kirsebærsauce med Brombær er et bud på den perfekte kirsebærsauce til julens ris a la mande. Kirsebær med brombær og æblemost og krydret med kanel, stjerneanis og vanillestænger.

En Nordisk Jul med Kirsebærsauce

Julen er en tid fyldt med traditioner, hygge og lækre smagsoplevelser. En af de ikoniske juledesserter i Norden er ris a la mande, og for at fuldende ris a la manden har vi skabt en særlig kirsebærsauce med et nordisk twist. Nordisk Juls Kirsebærsauce med brombær, anis og vanille er den perfekte ledsager til risalamande og vil bringe en ekstra dimension af smag og forkælelse til din juleaften.

En smagsfuld jul

Nordisk Jul Kirsebærsauce er ikke som andre kirsebærsaucer. Der er startet med de fineste kirsebær og tilsat saftige brombær for at skabe en harmonisk smagsoplevelse. For at give saucen et nordisk præg er der brugt æblemost fra de lokale æbler og tilsat en krydderiblanding af kanel, stjerneanis og vanillestænger. Resultatet er en kirsebærsauce, der kombinerer den naturlige sødme fra kirsebær og brombær med et strejf af varme og krydderi fra de nordiske krydderier.

Opskrift på den perfekte ris a la mande med Kirsebærsauce
Her er en opskrift til en uimodståelig risalamande med Nordisk Jul Kirsebærsauce:

Ingredienser:

200 g grødris
1 liter sødmælk
100 g sukker
1 vanillestang
100 g hakkede mandler
400 ml piskefløde
1 portion NORDISK JUL Kirsebærsauce med Brombær, Anis og Vanille
Fremgangsmåde:

Skyl grødrisen i koldt vand og dræn.
I en gryde bringes mælk og sukker i kog sammen med den flækkede vanillestang. Tilsæt den skyllede grødris og lad det koge ved svag varme under omrøring i ca. 35-40 minutter, indtil risene er møre og grøden er blevet tyk. Fjern vanillestangen og lad grøden køle af.
Hak mandlerne groft og rist dem let på en tør pande, indtil de er gyldne og dufter skønt.
Pisk fløden til let skum og fold den forsigtigt ind i den afkølede risengrød sammen med de ristede mandler.
Server risalamanden i portionsglas og top den med generøse skefulde af Nordisk Juls Kirsebærsauce med Brombær, Anis og Vanille. Saucen vil tilføre en vidunderlig smagskontrast til den søde og cremede risalamande og bringe en skøn nordisk jul til din dessertbord.