Yderligere information

Varetype

Land

Størrelse

fl. 75 cl.

Økologisk

Nej

Olave Vermouth Rojo 16% alk.

kr.129,00

På lager

Varenummer (SKU): 5023-2 Kategorier: , ,
Olave vermouth

fremstilles på vingården Celler Sort del Castell, der ligger i El Morell; provinsen Tarragona; hvor vermouthprodukter allerede er århundreder gamle og meget beundrede.
Olave blev født i 2014 med det formål at modernisere og popularisere en ny smag af vermouth, meget attraktiv og let når man smager. Dens aromaer og botaniske noter skiller sig hurtigt ud og giver den en særlig personlighed og karakter. Til dens uddybning har vi ønsket at fastholde en klassisk proces, for aldrig at miste traditionens betydning af syne, hvor vermouthen bevarer hele sin essens. Grundbearbejdningen udføres gennem maceration af en hvidvin af sorten Macabeo, vinalkohol og mellem 60/80 aromatiske urter og krydderier. Vi tror på, at nøglen til at forføre med denne drik altid ligger i den perfekte balance mellem smag og essenser.

Også i cocktails kombineres det meget godt med andre spiritus, hvilket åbner op for en bred vifte af muligheder for at smage og nyde det. Lad ingen fortælle dig, at de allerede har prøvet alt, der er altid nye horisonter.

Velegnet til forretter, skaldyr og oste.