Yderligere information

Land

,

Producent

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Ron Aldea Naranja 22%

kr.225,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5306 Kategorier: , ,

Ron Aldea Naranja er god gammel lagret rom blandet med saften fra friske appelsiner, der har vokset sig solmodne i Gran Canarias frodige klima. Det giver en romlikør med en gennemgående sødme og tydelig smag af appelsiner – man smager virkelig de gode råvarer, når drikken glider hen over ganen. Er velegnet til bare at nyde ren, med is eller til at blande i drinks – uanset hvad, er det en fantastisk oplevelse at smage denne søde likør.

De Kanariske øer er fantastiske som feriemål og meget andet, men at der også produceres rigtig god rom her, er det kun de færreste, der ved.

Ron Aldea er hjemmehørende på de Kanariske øer med hovedsæde på La Palma og der er et destilleri i San Nicolas på Gran Canaria. Kendetegnet for Ron Aldea er, at der arbejdes meget traditionelt. Det vil sige, at langt det meste sker med anvendelse af “gammeldags” metoder, herunder sker en stor del af produktionen ved håndkraft, idet det efter José Manuel Quevedo Hernandez’s (ejer og master ronero) mening giver den bedste kontrol over processen og dermed sikrer den færdige roms kvalitet.

Destilleriet startede produktionen i 1936 og kører nu med 4. og 5. generation af familien Quevedo ved roret. Det nuværende overhoved José Manuel Quevedo Hernandez overtog ansvaret efter sin far i 1969 og han har bevaret de stolte traditioner på bedste vis.

De traditionelle metoder og forståelsen af godt håndværk gør bl.a., at alle Aldeas rommer er produceret direkte på friske sukkerrør fremfor melasse. Det gør igen, at rommen bevarer den rene smag og aroma af søde sukkerrør.

Ron Aldea anvender både kobber-stills og kolonnedestillering, hvilket giver rigtigt gode muligheder for at finde den helt rigtige blanding i de endelige produkter.