Yderligere information

Land

,

Producent

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Ron Espero Caribbean Orange 40%

kr.329,00

På lager

Varenummer (SKU): 4465-1-5 Kategorier: ,
Ron Espero Caribbean Orange

Ron Espero Caribbean Orange er lavet på en dejlig mørk lagret rom fra Den Dominikanske Republik. Likøren har rommens originale alkoholindhold på 40%.
Delikat mørk orange “rom” lavet på en dejlig mørk lagret rom fra Den Dominikanske Republik.

Albert Michler Distillery

var oprindeligt et østrigsk foretagende der blev etableret i 1863, og navngivet efter destilleriets stifter. Under det Østrigske-Ungarske dobbeltmonarki var Albert Michler storleverandør til hoffet og den kongelige Østrigske-Ungarske flåde. Der blev produceret alle former for spiritus på destilleriet lige fra likør, gin til rom og forskellige krydderurtebaserede bittertyper. Afslutningen på anden verdenskrig blev desværre også enden på en lang historie for Michlers i Østrig. Med respekt for fortidens historie produceres og blendes Michlers produkter i dag i Storbritannien. De vigtigste produkter er i dag Gin og Rom fra Caribien.

Liqueur Creole

Liqueur Creole er en hyldest til de personer som var født i de spanske kolonier i Amerika af spanske forældre. De havde ofte en lavere status end andre med spansk baggrund. Liqueur Creole er i dag en fællesbetegnelse for en rombaseret spiritus, som regel ekstra sødet, tilsat andre smage og ofte med en lavere alkoholstyrke end de 37,50 % alk. som EU lov kræver.