Yderligere information

Land

Producent

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Rossi Dolce Nero Espresso Liquor

kr.149,00

På lager

Varenummer (SKU): 1951-1 Kategorier: , ,

Oplev de mange måder at nyde Dolce Nero Espresso Likør på – du vil blive forført af dens ekstraordinære smag. Simpelthen uimodståelig. Dolce Nero’s rige og glatte smag kommer fra en infusion af de bedste internationalt indkøbte kaffebønner, der derefter knuses og ristes til perfektion.

Dolce Nero er en rig, glat italiensk kaffelikør, elsket af kaffeelskere. Takket være dens dominerende espressosmag med hints af mørk chokolade og lang eftersmag er den den perfekte afslutning på et måltid, serveret rent, “on the rocks”, eller i et martiniglas.

Der er intet bedre end at afslutte et godt måltid med en rigtig god kaffe. Der er intet, der kan sammenlignes med at afslutte det med den bedste kaffelikør!

Hemmeligheden bag denne italienske espressos fremragende ry kommer fra blandingen af kaffebønner, der er blandet og ristet til perfektion. Dolce Nero blander de bedste internationalt indkøbte kaffebønner, der knuses og derefter ristes på italiensk manér.

Blanding af Arabica og Robusta kaffebønner, ristet til perfektion på italiensk vis, for at udtrække den mest autentiske italienske espressooplevelse og omdanne den til en dejlig likør.

Nyd den for dens intense kaffetoner, eller prøv den blandet for at tilføje en ægte italiensk espressosmag til dine cocktails!

Espresso Martini

3 cl. vodka
3 cl. Dolce Nero Espresso Likør
3/4 cl. sukkersirup
1 1/2 cl. espressokaffe
Tilsæt alle ingredienser i en shaker fyldt med is. Ryst kraftigt og si over i et martiniglas. Pynt med et par kaffebønner.

Irish Coffee

3 cl. irsk whisky
1 1/2 cl. Dolce Nero Espresso Likør
2 1/4 cl. varm kaffe
3/4 cl. sukkersirup
dobbelt fløde
Opvarm alle ingredienser (undtagen fløden). Top med dobbelt fløde og pynt med et par kaffebønner.

Bacio Al Caffé

2 1/4 cl. Dolce Nero Espresso Likør
1 1/2 cl. amaretto likør
1 1/2 cl. Antica Sambuca classic
3 cl. frisk fløde
Ryst alle ingredienser og si over i et martiniglas, pynt med kakaopulver.

Cookie

3 cl. Dolce Nero Espresso Likør
6 cl. mælk
3 cl. espressokaffe
Skvæt af Antica Sambuca Classic
Ryst alle ingredienser og hæld i et longdrinkglas. Top med flødeskum og pynt med en småkage.

Sweet Black Frozen

3 cl. Dolce Nero Espresso Likør
3 cl. chokoladeis
3 cl. flødeis
2 1/4 cl. amaretto likør
Hæld alle ingredienser i en blender. Blend i ca. 20 sek. og server i et flute-glas, pynt med en frisk jordbær.

Producent

En historie med traditioner, der går tilbage til 1800-tallet. Oprindelsen af Rossi D’Asiago destilleriet går tilbage til 1868. I Asiago, en fortryllende turistdestination i de venetianske Alper, skabte den unge apoteker Giovan Battista Rossi eliksirer og naturlægemidler til feriegæsterne. Succesen med hans produkter var så ekstraordinær, at hans apotek hurtigt blev til et rigtigt destilleri, vigtigt nok til at blive kaldt “Europas højeste destilleri.”