Tilbud

Yderligere information

Størrelse

Varetype

Økologisk

Land & Område

Schneider Weisse hvedeøl smagekasse 5×50 cl.

DKK143,00

På lager

Varenummer (SKU): 4274-1-1 Kategorier: , ,

Kassen indeholder :

Schneider Weisse Mein Original TAP 7 5,4%
Den fulde kompleksitet af en ægte bayersk hvedeøl. Mahognifarvet hvedeøl. Nuancer af modne bananer, nellike, muskatnød og nødder. En fyldig øl med harmonisk finish. Brygget ifølge den originale opskrift fra 1872. Perfekt ledsager til solide tyskinspirerede retter.

Schneider Weisse Unser Aventinus TAP 6 8,2%
Dyb og kompleks ruby farvet hvede doppelbock med et cremet skumkrone. Stærke noter af modne bananer, rosiner og blommer mødes med lakrids og en ristet aroma. Fyldig og varmende, med afbalanceret og glat finish. Den ideelle følgesvend til stegt kød, vildt og frugtige chokoladedesserter.

Schneider Weisse Meine Hopfenweisse TAP 5 8,2%
Hvede Doppelbock med masser af humle. Skinnende med et rødligt skær. Stærk Doppelbock med en intens blomstret aroma, der minder om tropisk frugt og ananas. En kraftfuld bitterhed som er mildnet ved en frugtagtig sødme. Denne ekstreme hvedeøl
viser, hvor langt en hvedeølssmag kan gå. Den ideelle ledsager til meget krydrede og eksotiske retter.

Schneider Weisse Mein Kristall TAP 2 5,3%
Forfriskende for krop og sjæl! En dejlig og lysgylden, men alligevel krystalklar, hvedeøl uden bundfald. Stærk frugtagtig bananduft suppleret med krydderier. Mousserende og forfriskende med masser af kulsyre. Den ideelle følgesvend til lette fiskeretter eller som aperitif.

Schneider Weisse Meine helle Weisse TAP 1 5,2%
Forfriskende og gylden hvedeøl med et delikat hvidt skum. Øllet har en naturlig og sommeragtig duft af friske krydderier og blomster. Fyldig og mousserende med skønne citrus- og humle noter. Den ideelle følgesvend til salater og grøntsagsretter.

1