Yderligere information

Størrelse

Land & Område

,

Varetype

Økologisk

Producent

Land

Område

Silverlake Sauvignon Blanc 2019

DKK99,00

På lager

Varenummer (SKU): 540 Kategorier: , ,

Marlborough området, der ligger i det nordøstlige hjørne af Sydøen, er berømt for sin Sauvignon, og er samtidig det største New Zealandske vinområde. Området ligger i en stor, flad floddal med en veldrænet og mager jord, og yder fine betingelser for druerne.

 

Silverlake serien stammer fra Villa Maria Estate, der er New Zealands mest præmièrede vinhus.Målet med Silverlake Sauvignon er at skabe en klassisk Marlborough Sauvignon, der yder et exceptionnelt godt forhold mellem pris og kvalitet. Vinifikationen er klassisk for denne druetype: Druerne presses skånsomt I topmoderne pneumatiske presser. Mosten for lov til at klare natten over ved naturlig bundfældning, hvorefter gæringen finder sted ved lave temperaturer og uden iltens indflydelse. På denne måde bevares aromaer og friskhed bedst muligt. Inden aftapningen lagres den unge vin  en kort periode på “le Lie”, der giver yderligere rigdom og kompleksitet.

 

Aroma og friskhed er nøgleord for Silverlake’s Sauvignon Blanc. Her er en appetitvækkende og perfekt balanceret friskhed, der sammen med aromaerne af tropiske frugter og stikkelsbær næsten får tænderne til at løbe I vand efter endnu en mundfuld. Nyd den ung og prøv f.eks. at servere Silverlake Sauvignon til retter med skaldyr, lyse fisketyper som f.eks. Rødtunge. Prøv også til retter med tomat, pasta og grøntsager eller som ledsager til frisk gedeost.

1